SANNE BLOGT: LAAT DIE ZON MAAR KOMEN…

Door: Sanne

ZON waar blijf je???? Wij zijn er nu wel echt klaar voor hoor, bring it on!
Want na een week met wel twee mooie dagen is de rest toch wel echt regenachtig en koud geweest, en ik wil niet een verhaal over het weer ophangen wat dat is altijd al zo’n onderwerp waarvan je denkt? Tja wat kan ik ermee.. Maar ik wil gewoon de zomeroutfits aan, ik wil blote (gebruinde) benen, ik wil sandaaltjes aan, ik wil de geur van zonnebrand als ik mijn kinderen een knuffel geef, ik wil de kleding in de wasmand gooien nat van het water waar ze mee gespeeld hebben in de tuin. Dus dat! Hoe zit het met jullie? Hangen bij jullie de jurkjes en korte broeken ook al gestreken en wel klaar in de kast om eruit te komen?

Deze week weer heel veel in de buitenlucht geweest met de kindjes en we weten nu onderhand wel dat dat niet heel veel spannends hoeft te zijn om het leuk te hebben samen. De meiden waren druk met een blote voetenpad aan te leggen in eigen tuin, heerlijk tot aan de navel in de modder om ze vervolgens één voor één opgetild naar boven te brengen en ze onder de douche te zetten.. Ik denk dat ze het idee van school hebben daar wordt namelijk hard gewerkt aan een nieuw schoolplein, wat overigens super cool wordt voor ze, we gaan in de vakantie om de dag wel even langs om te kijken wat de vorderingen zijn en je raad het al er komt een blote voetenpad;) Of althans dat denken we haha:) Ook is het weer zondagavond en zit de meivakantie erop we hebben de kindjes er vandaag op tijd in gekregen om morgen weer fris en fruitig op school te zijn, weer lekker te kunnen spelen met hun vriendjes en vriendinnetjes en natuurlijk weer het leren lezen en schrijven op te pakken! Dat wordt wel even afkicken voor ze dat lekker uitslapen en rustig opstarten. Maar heel eerlijk mama vindt het wel weer lekker hoor een beetje ritme, en iets meer tijd voor het huishouden en andere dingen, 1 kind of 3 om me heen is toch wel even een verschil! Kijken jullie altijd uit naar weer een ‘normale’ week met school en ritme, of kun je wel huilen de zondagavond dat je weet dat de vakantie weer voorbij is?

Deze week ook de nieuwe sandalen binnen gekregen voor de kinderen, en er bleven wat tshirts plakken in mijn winkelmandje:) oeps! Ik ben nogal gevoelig voor shirts met Mom erop haha! Toch vind ik dat wel een ding hoor schoenen online bestellen voor de kinderen.. Maar gelukkig waren ze alledrie perfect! Hebben jullie dat niet dat je dat lastig vind voor de kids online shoppen en dan vooral schoenen? Wat dan wel weer perfect was was het uitkiezen van nieuwe zonnebrillen voor de meiden, via insta kwam ik op de pagina van @hippe_kinderzonnebril waar ze de meeste toffe kleuren en modellen kinderzonnebrillen hebben staan. Toevallig hadden de meisje allebei een zonnebril nodig, want ik vind het wel oprecht belangrijk dat ze goed beschermt zijn tegen de zon. Ze mochten zelf een kleur en model uitkiezen, ik heb ze besteld en de volgende dag zat het al in de bus. Meiden helemaal blij met hun cadeautjes en je raad het al die zijn niet meer afgeweest zelfs niet binnen in huis.

Ik ga me voorbereiden op de schoolrun van morgenvroeg, en de gevulde tasjes weer op tijd klaar te krijgen voor de meiden. Succes voor diegene die ook tegen de schoolrun aanhikken en leuk dat jullie mijn blog weer gelezen hebben!

Liefs Sanne -XO-

 • Retro Zonnebril Hippe _kinderzonnebril
 • Shortje Zeeman
 • Sandalen Zara

 • Vestje Eden Zeeman
 • Shirt en Sandalen Zara
 • Jeans H&M
 • Zonnebril Eden Hippe_Kinderzonnebril

 • Knitted Sweater Kids of April
 • Shortje Zeeman

 • Shirt Zara
 • Legging Hema

 • Playsuite en sandalen Zara

 

1 Reactie

Plaats een reactie