MARINELOOK | DE OUTFIT VAN SANNE


Door: Marlous

Zon, zee en strand! Wat is er nu lekkerder dan dat? Het geruis van de zee, zout in je haren, zand tussen je tenen en de zon op je gezicht. Ik word er toch zo gelukkig van.

Afgelopen week waren we met vrienden en familie een weekje aan het strand in Tenby, Wales. We troffen het met het weer, waardoor de kids zich heerlijk op het strand konden vermaken met het bouwen van zandkastelen, pootje baden, en schelpen zoeken. En hoewel het zeewater nog ijs, maar dan ook ijskoud was, bleef het bij de oudere jongens niet bij pootje baden, maar werd er zelfs heel dapper een duik genomen. Brrrrrr….

Het zonnetje deed hard zijn best, maar het was nog iets te koud om Sanne een leuk zomers jurkje aan te trekken. Om wel in stijl te blijven, heb ik voor deze mooie zonnige stranddag gekozen voor een Marine look. Alle items zijn van H&M. Sanne draagt een truitje met Bretonse streep, een van mijn all time favourites, en daarbij draagt ze een salopette van zacht, gewassen denim met verstelbare, gevlochten bretels en een hartvormige borstzak. Om haar hoofd te beschermen tegen de zon en omdat hij haar gewoon heel schattig staat een stoer zeilpetje en klaar is deze beachbabe…..

Via deze link ga je naar de H&M

IMG_8046

IMG_8043

IMG_8041
Klik hier om bij H&M te shoppen

Wat vinden jullie van Sanne d’r outfitje?

Tags: