SANNE BLOGT: MEIVAKANTIE IS HALVE DAG IN PYAMA?

Door Sanne:

Wat een bizarre week hebben we achter de rug, van een koningsdag met spelletjes in de achtertuin bij vrienden in plaats van een dag knallen op de zaak. Naar Meivakantie voor de kinderen met regen die maar uit de lucht blijft vallen…;( Het nieuws dat we ons cafe weer mochten openen in de middag en ik mocht weer een paar dagen helpen stylen in een super leuke kinderwinkel. Best divers eigenlijk als ik het zo opnoem haha;) Maar al met al hebben we er het beste van gemaakt.

Waar mijn vriendin haar uiterste best had gedaan op stoepkrijt tekeningen op de grond, waar ze in bedacht had het leuk zou zijn als de kinderen dan op de grond gingen liggen in de juiste houding en er een gezellig plaatje uit zou komen. Lees mission failled met 5 kinderen die alleen maar rondjes aan het fietsen zijn en elkaar achterna rennen met bellenblaas, voetballen en auto’s heerlijk!! Was te verwachten, net als de zakken die voor niks mee zijn gegaan waar ik alleen zelf in heb mogen springen in een korte wedstrijd zaklopen met mijn oudste haha:) Zij won uiteraard want na drie kinderen spring ik niet zo heel lekker meer haha:) Het idee was leuk zullen we maar zeggen..

Even iets anders zijn de kids bij jullie thuis ook zo lyrisch van de moestuintjes van de AH? Hier groeien ze de pan uit. Elke dag wordt er even gekeken of er nog water nodig is en of alles goed groeit, wanneer ze ervan kunnen eten en hoe lang het duurt voordat we het echte werk gaan zien in de tuin! Heerlijk en ook nog leerzaam al zitten er groentes tussen waar ik het bestaan ook niet eens van wist, dus soms moet er even geimproviseerd worden.

Hebben jullie nog (coronaproof) plannen deze meivakantie met de kinderen? Hier is het vooral veel knutselen met deze slechte dagen, binnen hutten bouwen, winkels en cafeetjes maken in huis waar we de hele dag uitgenodigd worden om iets te kopen of te eten en elke dag lekker buiten spelen tussen de buien door. En wat moeten ze toch weer aan die kids, in de zon is het al gauw lekker warm maar de wind vraagt toch echt wel om een vestje. Gelukkig houden we hier in huis wel van laagjes en komt dat wel goed. De kinderen lopen trouwens de halve ochtend in de pyama’s hier thuis tijdens de vakantie, heerlijk spelen en eten is toch heerlijk wanneer je niet hoeft te haasten in de ochtend!

Nu maar hopen op snel een lekker zonnetje en een graad of tien warmer, dan kunnen de jurkjes de kast weer uit komen en de blote benen wat vitamine D opdoen;) Geniet van de vakantie samen, en dank je wel weer voor het lezen van mijn blog!

 

Liefs Sanne -XO-

 

  • Alle kleding Zara
  • Haarband CarlijnQ

  • Jasje en Tshirt Zara
  • Jeans H&M
  • Gilet Hannah Shares
  • Sneakers Adidas

  • Spijkerjack en pet Zara
  • Bodywarmer Alwero
  • Legging Hannah Shares

 

Plaats een reactie