RENSKE BLOGT: WE ZIJN ER WEER!

RENSKE BLOGT: WE ZIJN ER WEER!

Nou daar zijn we dan weer hoor! Wat begon met een kleine pauze voor vakantie afgelopen zomer is uitgelopen tot driekwart jaar afwezigheid.
Niet omdat ik het niet meer leuk vond om wekelijks een blog te schrijven voor dit toffe platform maar omdat ik alles gewoon even heel veel vond! En dacht ik moet ergens even gas terugnemen met de dingen die ik doe. Maar het begon toch al een tijdje weer te kriebelen om wat kindermode inspiratie te gaan delen dus we zijn blij dat we weer terug zijn. Ik weet nog niet hoe vaak en op welk moment maar die flexibiliteit geeft wel rust 🙂

Het gaat verder heel goed met ons allemaal. In deze rare tijden waar veel mensen hard getroffen worden vinden we dat we niet mogen klagen. Michel is als huisarts hard nodig en elke dag van huis en ik werk thuis. Elke week weer hopend dat er niemand verkouden wordt zodat de oppassen gewoon kunnen komen en dat ook zij niet verkouden oid worden. Want zonder die oppassen kan ik dat thuiswerken wel shaken 😉

Mink is inmiddels 20 maanden en is er zo eentje die je 24/7 in de gaten moet houden. Loopt de hele dag op de eettafel, gaat head first overal vanaf en hangt het liefst de hele dag in de gordijnen. De andere 3 kids hebben dit soort dingen nooit gedaan dus zelfs bij een vierde kom je nog voor verrassingen te staan. Maar rustig zitten is er helaas niet bij dus werken met Mink naast me is sowieso geen optie.

Julie, Phileine, en Beau mogen gelukkig weer lekker naar school en veel sporten dus  voor taxi spelen doe ik met liefde in deze tijd want van sporten wordt iedereen gewoon heel happy.

Klik hier om deze gave sweater te shoppen!

 

 

 

 

 

Plaats een reactie