BYE BYE REGEN EN WIND


Door: Sophary

De afgelopen weken ben ik druk in de weer geweest met diverse winterse outfits voor mijn eerste grote ‘klus’ … mijn zoon Aiden. Maar voordat ik hierover ga bloggen – er zullen nog genoeg donkere en koude dagen volgen – wil ik je nu eerst met ons meenemen naar de zon, alvast ter inspiratie voor de komende zomer.

Hoe? Door je mee te nemen naar een eiland in de Caribbean. Wij zijn namelijk vorige week het gure Hollandse weer ontvlucht om extra vitamine D op te doen. Voor Aiden ging een droom in vervulling toen hij 1 van zijn helden kon ontmoeten: de piloot. Hij heeft het er nog steeds over. Voor mij een goede reden om tijdens deze lange vlucht alvast leuke zomerse setjes samen te stellen voor deze jongeman.

Hieronder zie je één van mijn favoriete outfits tijdens de vakantie – hoe toepasselijk – HELLO zon, zee en strand! Een toffe tekst op Aidens hemdje. Voor deze dag kiezen we daarnaast voor een 3 kwart harembroekje. Burgundi is de kleur van deze winter, maar het gaat vast en zeker terugkomen in de zomer. Overdag rollen we de broek op en als het s’avonds afkoelt, kunnen de pijpen weer afgerold worden. Natuurlijk hoort deze jongeman optimaal beschermd te worden tegen de felle zonnestralen. Naast een goede zonnebrandcrème, maken we deze outfit af met een stoere zonnebril en een cool petje.

Vanuit deze zonnige bestemming wensen we jullie fijne feestdagen en een knallend nieuwjaar!

DSC_0544

DSC_0537

DSC_0542

DSC_0535

Klik hier om Hello Apparel te shoppen

Wat vinden jullie van Aiden’s zomerse lookje?

Tags: , , , ,