EEN GEZONDE EN GEZELLIGE LUNCHBOX


In samenwerking met Albert Heijn

Het einde van de grote vakantie nadert en binnenkort gaan de kinderen weer naar school. Het thema ‘ Back to School ‘ is nu dan ook aan de orde van de dag. Naast een nieuwe outfit, hippe rugzak is het ook tijd voor een dosis inspiratie voor een gezonde lunchtrommel!

_63A1057

Deze week was het weer tijd voor onze eerste fotoshoot van het nieuwe seizoen!  Zo’n shoot kan best hectisch zijn, maar we vinden het erg belangrijk dat kinderen zich op hun gemak voelen en er veel lol en plezier in hebben.

_63A7746
Ook onze Nanna was weer van de partij!

_63A0984
We weten inmiddels dat het niet handig is om met honger op de foto te gaan 😉 En omdat Nanna rond het middaguur naar Kindermodeblog kwam, had ze haar lunchbox meegenomen. Nanna is dol op gezond eten en haar lunchtrommel zat dan ook bomvol gezonde lekkernijen. Wat ze allemaal bij zich had? Avocado, wortels, cherry tomaatjes, druiven en mozarella. Niet alleen de nieuwe kleding was een feestje, ook de lunchtrommel van Nanna!

_63A1054

_63A1013

_63A1025

_63A1010 _63A1045-002

Na een lekkere lunch was zij klaar voor een nieuwe start en trok ze haar favoriete nieuwe outfit zo uit het rek! Ze heeft enorm veel zin om weer naar school te gaan. En met zo’n lekkere lunchtrommel mee naar school begrijpen wij dat wel. Zijn jouw kids er ook klaar voor? Hebben ze zin om weer naar school te gaan?

En hoe ziet jouw gezonde lunchtrommel eruit?

Deel jouw lunchtrommel en win!

Albert Heijn is erg benieuwd naar jullie lunchtrommel ideëen en heeft mij gevraagd daarbij te helpen. Als je je gezonde lunchbox-idee deelt maak je kans op een te gekke prijs: een kookworkshop bij restaurant Fifteen van Jamie Oliver voor maar liefst 24 personen!  Ik mag daarnaast onder de leukste inzendingen van onze volgers een Albert Heijn kadobon weggeven t.w.v.  €40!

Meedoen is heel simpel:

– Deel jouw gezonde lunchtrommel voor 28 augustus via Twitter, Instagram of op de Facebookpagina van Albert Heijn
– Gebruik #AHlunchtrommel en #kindermodeblog
– Op 28 augustus maken we de winnaar bekend van de AH kadobon. De hoofdprijswinnaar wordt bekend gemaakt door Albert Heijn in de week van 7 september.

Dus doe snel mee en maak kans op de kadocheque of misschien wel die te gekke workshop!

P.s. Albert Heijn wilt de allerleukste lunchtrommels gebruiken voor o.a. hun social media. Dan weet je alvast dat jouw lunchbox misschien binnenkort te zien is!  Bekijk de actievoorwaarden op ah.nl/lunchtrommel

 

Kijk dan eens op Ah.nl/lunchtrommel

Foto’s door Alina Krasieva

 

Met deze inzending is de Albert Heijn kadobon t.w.v. €40,- gewonnen! Bedankt voor het meedoen en van harte gefeliciteerd! Stuur je een mailtje (incl. social linkjes) naar info@kindermodeblog.nl ?! foto (1) (2)