WELKE VAN DEZE 2 OUTFITS IS JOUW FAVORIET?

Vorige week vrijdag was ik bij de kinderwinkel Hedgehog and Dear in Apeldoorn en wat was het leuk!! Wie mij volgt op Instagram (klik hier als je me daar nog niet volgt) had natuurlijk al uitgebreid mee kunnen genieten van dit bezoekje. Toen ik de winkel binnenstapte had ik meteen zoiets van Wow! Wat een prachtige grote winkel, wat een ruimte, en wat een fijne plek. Nog blijer werd ik van al het leuks dat daar aan de rekken hangt.

Ik mocht een paar kindjes stylen, zodat ik jullie en mijn volgers op Insta weer van leuke nieuwe outfit inspiratie kan voorzien. Vandaag dus de eerste blog, en de komende week zullen er nog een paar blogs en outfits volgen! Superleuk dus als je af en toe even komt spieken op Kindermodeblog: dé blog over kindermode waar je blij van wordt 🙂

Vandaag twee outfits van Sophie. Ik kon het niet laten om haar te stylen in een gaaf pantertje! De body die zij draagt is van Maed for Mini, de stof is heerlijk rekbaar en zacht. Ik heb hem gecombineerd met een geweldig roze print broekje van Scotch R’Belle en een coole pet. Ik zal zo de linkjes onder de foto’s zetten! Bij haar tweede outfit heb ik gekozen voor een combinatie van verschillende roze tinten. Zo krijg je een rustig en lieflijk geheel, maar door de stevige stof van het jasje krijg het toch een stoere touch. Dat jasje is trouwens ook echt ge-wellll-dig!! Echt een mega aanrader. Draag je leuk als zomerjas, maar ook als vest. Prima om erbij te hebben en vele outfits mee af te stylen. Nu ben ik heel benieuwd, spreekt outfit 1 of outfit 2 jou meer aan? Leuk als je het laat weten!! Hou je de komende blogs ook in de gaten? Tot snel weer, liefs Frederiek!
Outfit 1 // shop the look (zie je jouw maat niet? Hedgehog helpt je graag verder, stuur hun gerust een DM!) 

1. Top Maed for Mini
2. Broekje Scotch R’Belle
3. Pet Liewood 
4. Kousen Hedgehog

Outfit 2 // Shop the Look

1. Shirt Tiny Cottons
2. Jasje Lil Atelier
3. Rok Tiny Cottons
4. Laarzen Bootstock

Welke outfit vind jij het leukst? Outfit 1 of outfit 2?

Tags: , , , , , , ,

Plaats een reactie