SANNE BLOGT: MET ZONDER JAS NAAR BUITEN

Door Sanne:

Wat een weekje jongens.. Het was fun, het was druk, het was heftig (lees een paar hele korte nachten) Maar hey zoals hier thuis gezegd wordt, dat hoort erbij we zitten in de tropen jaren! Ik weet niet wie dat bedacht heeft maar goed we doen het er maar mee haha:)

We zaten er weer lekker in deze week, de schoolrun’s gingen over het algemeen lekker dat is ook altijd een uitdaging om er in ieder geval twee goed gegeten en aangekleed op tijd op school te krijgen met gevulde schooltas. Af en toe weer een maillot die achterstevoren aangetrokken is, of een shirtje binnenste buiten waar je dan net achter komt als je bijna op de fiets zit;) Topsport hoor hier in huis, en bij jullie? Loopt dat als een gesmeerde machine?

Ik kreeg van de week de vraag van een vriendin hoe ik de kinderen toch altijd op de foto kreeg, nou ik ben een groot afnemer van de koekjes bij de lokale supermarkt en nee die eet ik niet allemaal zelf op haha;) nee hoor grapje, ik schiet gewoon graag heel veel plaatjes van ze, en als ik geluk heb zitten er een aantal hele leuke tussen zonder al teveel beweging. Afgelopen week heb ik een hele leuke shoot mogen stylen voor een kleine onderneemster die leuke kinderkleding maakt, en Eden mocht fungeren als model haha wat een schik had ze. Lekker spelen in de bongerd, picknicken achter in een hele toffe VW bus en af toe kwam haar grote zus even langs om de boel te cateren en vooral te voorzien van snoepjes. Moet kunnen af en toe toch!

Wel of geen jas ook zo’n ding deze week. “Mam” ik wil met zonder jas naar buiten! Hoevaak dat niet geroepen wordt hier in huis, en ik lig dan in een deuk door de samenstelling van de zin haha:) Doet me denken aan vroeger toen riep mijn broertje altijd, ” mam” ik wil graag een boterham pindakaas, met zonder hagelslag. Wat een combi ook trouwens nu ik er over nadenk! Kortom wij zijn klaar voor het voorjaar, lekker zonnetje, heerlijk zo naar buiten, en die mand met wanten en sjaals de zolder op huppa weg ermee! Heerlijk de vrolijke printjes weer tevoorschijn, en vooral lekker combineren met elkaar. Ik hou ervan en weet je vaak is het een kwestie van gewoon doen, lekker dat streepje bij de die bloemenprint en af en toe een tintje leopard niet te vergeten!  Deze week staat er een kastopruiming op mijn to do list, de echte winterkleding eruit, even doorpassen bij de kindjes wat niet meer past, en even schuiven tussen de kastjes zelf. Doen jullie dat ook regelmatig om nog een soort van overzicht te bewaren?

Oh nog een vraagje voor jullie, ik zat te denken is het leuk om de volgende blog er een klein voorstelrondje in te knallen voor de nieuwe lezers? YES of zeg je nou doe geen moeite? Let me know. Ik vond het leuk dat jullie er weer waren om mijn blog te lezen, hopelijk tot volgende week! Maak er een mooie week van, met veel inspiratie en hopelijk wat zonneschijn!

Veel liefs -XO- Sanne  

 

  • Spencer Zara
  • Jurkje H&M
  • Sneakers Reebok

  • Blouse Hannah Shares
  • Legging H&M

  • Knitted trui Kids of April
  • Jeans H&M

  • Legging en trui oude collecties
  • Gilet Hannah Shares

 

Plaats een reactie