SALE WISHLIST BY SANNE


Sale is on! Sinds een paar dagen shop je de leukste kinderkleding met korting bij vele webshops. Om jullie op de hoogte te houden van én de sale én de allerleukste sale items, laat Kindermodeblog je vanaf nu iedere dag de leukste items zien die bij onze bloggers hoog op hun verlanglijstje staan!

Vandaag is blogger Sanne aan de beurt. Een van de favoriete merken van Sanne is het fruitige Bobo Choses, maar ook Mini Rodini valt erg in de smaak bij zowel moeder als dochter. Lekker roze is altijd goed, helemaal als er ook nog wat fijne dierenprintjes opstaan. Espadrilles zijn volgens Sanne een absolute musthave voor de zomer, voor zowel moeder als dochter!

sannewishlistRoze pantertrui Simple Kids  -Zonnebril Mini Rodini –  Blauw wit gestreepte top Bobo Choses – Slippertjes Havaianas – Roze shortje Finger in the Nose  – Roze sweater Mini Rodini – Geel/wit gestreept t-shirt Bobo Choses – Jogging pants Mini Rodini –  Espadrilles

Wat vind jij van de items die Sanne op haar sale wishlist heeft staan?

Tags: , ,

Plaats een reactie