LET’S GO BANANAS |OUTFIT OLIVIA

Een tijdje geleden heb ik een blog geschreven over een super gaaf rokje, waar ik direct verliefd op was. Een soort van liefde op het eerste gezicht! Het is weer raak hoor…

Het merk Sproet & Sprout (van het geweldige rokje) heeft namelijk ook een soort gelijk topje in haar collectie. Dit keer geen ‘toucan’ print maar een all over print met bananas! Een linnen top met een leuk strik detail op de schouders. Echt een eyecatcher voor deze zomer.

Het topje staat zoooo schattig! Zelf shop ik graag items die makkelijk te combineren zijn. Dit is er één van. Doordat de kleuren vrij neutraal zijn kan je het topje makkelijk combineren met een leuk rokje, jeans of legging. Zelfs met wat koudere dagen kun je dit topje al dragen. Een vest of een spijkerjack erover en je bent klaar. Zo blijven de leuke strik details nog steeds zichtbaar.

Sproet & Sprout is echt een van mijn favoriete merken!

Je kunt de top shoppen via deze link

DSC_0135

DSC_0146

DSC_0152

DSC_0147

DSC_0197

DSC_0128

Klik hier om naar de website van Sproet & Sprout te gaan

Wat vind jij van Olivia haar outfit?

Tags: , ,

Plaats een reactie