GESPOT! ZUZII KINDERSCHOENEN


Wauw!! Tijdens een rondje surfen hebben we een nieuw kinderschoenen merk gespot, en jeetje zeg ik ben opslag verliefd! Let’s meet Zuzii shoes, een kinderschoenen merk uit LA en bij het zien van de collectie loopt het water je in de mond. De kleuren, het materiaal, de modellen… Dit kinderschoenen merk maakt uitsluitend gebruik van 100% leer van de beste kwaliteit. De schoenen worden stuk voor stuk met de hand gemaakt wat elke paar uniek maakt, wanneer je bij Zuzii een paar schoenen besteld duurt het dan ook iets langer voor je ze in huis hebt, maar hé dan heb je wel wat. Klassieke unisex kinderschoenen voor baby’s en kinderen die comfortabel en fexibel aanvoelen en geschikt zijn voor elke gelegenheid. Nieuw is de Choozii lijn waarbij je je eigen schoenen kunt customizen helemaal hoe jij het wilt. Hoe leuk en uniek is dit?! Wij hebben alvast wat inspiratie voor je op een rijtje gezet. Ben jij net zo enthousiast als ons?

Pssssssst Zuzii heeft naast baby en kinderschoenen ook een hele fijne collectie voor vrouwen! Heel snel even een kijkje nemen in deze mooie shop dus!

Je kunt hier naar de webshop van Zuzii gaan

ZUZII_ss_0009_Layer-6

ZUZII_natural__0006_Studio-Session-1593.jpg

zuzii_ss__0000s_0021_Layer-200

ZUZII_natural__0000s_0005_Studio-Session-1550.jpg

Schermafbeelding 2016-06-09 om 12.59.09

zuzii_ss__0003s_0005_Studio-Session-585

QP_3

Klik hier om direct naar de webshop van Zuzii te gaan 

Wat vind jij van dit kinderschoenen merk?

 

Tags: , ,

Plaats een reactie