SANNE BLOGT: COMBINEREN KAN JE LEREN

Door: Sanne

Yess we zijn er weer! En vooral jullie zijn er weer en dat vind ik toch een partijtje leuk;)
Deze ‘bijna lente’ week heeft iedereen denk ik wel goed gedaan, een frisse zon in je snuut met de fluitende vogeltjes op de achtergrond kan wonderen verrichten hé! Ook ik kon hier enorm van genieten afgelopen week, sterker nog stiekem ben ik er al zo aan gewend dat ik niet meer anders wil dan T-shirts aan en dunne jasjes los eroverheen dragen;)

En hoewel ik van nature veel energie heb ( gelukkig maar met drie kids is dat wel handig;) Denk ik ook weleens als ik om 08.00 u mijn derde kop koffie op drink en er al een heftig uur op heb zitten, pffff en de dag moet nog beginnen! Van de week zo gelachen ik ben aan het bellen met een vriendin, Juunes loopt of nee rent door het huis met een knalroze poppenwagen en een big smile op zijn gezicht lachend en gierend door alle ruimtes, boeksend tegen de muren aan OMG! En terwijl ik dit aanschouw kan ik alleen maar hard op zeggen, je krijgt er zoveel voor terug!!! Ja kapotte muren en weer een middag sauzen ja. Gelukkig heeft hij in ieder geval genoten en vind mama het leuk om af en toe te wisselen van kleur op de muren;) Laten we het daarp houden. Dit bruggetje gemaakt te hebben, er werd me gevraagd om tips voor een babykamer nou laat ik daar nou mega super blij van worden. Ik denk dat het meest belangrijke is, dat het “eigen” wordt en veel rust en warmte uitstraalt zodat je kindje hier heerlijk in verwelkomt wordt wanneer hij geboren is. Een stukje persoonlijkheid en sfeer vanuit het huis probeer ik zelf altijd mee te nemen in de kamers van mijn kinderen, ieder zijn smaak natuurlijk! En waar ik altijd aan probeer te denken is praktisch inrichten, goede meubels en materialen vooral bij die kleintjes omdat je daar natuurlijk veel tijd doorbrengt als je kindje net geboren is.

Deze week ook een tof pakketje mogen ontvangen, en de mensen die mij een beetje kennen weten dat ik dit dan direct aantrek en uiteraard vastleg voor jullie. Waar ik van een bekende een preloved broekje over kon nemen, heb ik ook stiekem iets van de nieuwe collectie uitgekozen ssstttt.. Niet doorvertellen! Verder probeer ik echt nog steeds veel te combineren met de kleding die ik in huis heb, en trek ik bij iedereen wat uit de kast om dit passend te maken. Super leuke uitdaging! Vond mijn man ook denk ik, die had vanmorgen Juunes aangekleed. Ik kom thuis en denk hmmmm wat is dat voor een broek???? Draagt die een legging van Eden. Lees 4 maten groter dan zijn maat en ik denk dat het enige aangesloten deel op zijn billen was omdat daar een luier zit en dus bleef hangen, Ja ik vond m al zo lang zei hij??  Hoe gaat dat bij jullie thuis? Wie kleedt de kinderen aan, maak je setjes klaar van tevoren of pak je maar zo wat uit de kast?

Ik hoop dat jullie weer een kleine glimlach hebben mogen krijgen van het lezen van mijn blog, en dat jullie er volgende week weer bij zijn? Laat dat zonnetje maar lekker blijven schijnen en vooral heerlijke inspiratie opdoen van elkaar. Fijne week allemaal!

Veel liefs Sanne 

 • Sweater Mead for Mini
 • Legging Hema
 • Sneakers Reebok

 • Jas Zara
 • Sweater American Today
 • Legging Name It
 • Boots Dr Martens

 • Knitted Vest Maed for Mini
 • Jeans Hennis & Mauritz
 • Sneakers Hippe Beebjes

 • Vest Alwero
 • Blouse shirt Zara
 • Legging Hannah Shares

 

Plaats een reactie