5X TOFFE MERKEN NIEUWE COLLECTIE

5X TOFFE MERKEN NIEUWE COLLECTIE

JAAAA, het is begin februari dat betekent dat er een heleboel nieuwe kinderkleding collecties gedropt gaan worden! Ben jij zo’n moeder die er als de kippen bij is om de nieuwste kindermode items direct te scoren? Of ga je eerst eens op je gemakje rondkijken? Wij vinden uiteraard alles best! Het is sowieso een feest als de nieuwe kindermode collecties gelanceerd zijn!!! Of je ze nou direct gaat shoppen, of pas wanneer jouw kleine spruit ineens keihard uit z’n kleren is gegroeid, het is allemaal ok. Vandaag hebben we iig alvast deze vijf toffe kindermode merken met een nieuwe collectie voor je uitgelicht. We zijn benieuwd welke van deze merken of items jou het meeste aanspreken, en of je misschien al iets gaat shoppen? Laat het ons vooral weten via Insta, FB, mail of hieronder! Foto’s vinden we ook onwijs tof om te ontvangen, dus stuur ze vooral lekker door!! Mail ze naar frederieke@kindermodeblog.nl of TAG ons op Instagram met #Kindermodeblog

#1 Mini Rodini SS21 
Mini Rodini is een van onze favoriete kindermode merken. Elk jaar dus weer heel blij als de nieuwe collectie er is! Soms moet een collectie wel even landen, dat is bij Mini Rodini vaak wel een beetje zo. De prints zijn uitgesproken, de kleuren opvallend, maar altijd super super cool! En net even anders. Yes!
Het thema van de nieuwe collectie van Mini Rodini is “on the trains-siberian railway” alleen dit al vinden wij leuk. Juist door corona nu, wil je af en toe even wegdwalen met…. het vliegtuig of de trein. En als je dan kijkt naar de designs en de kleuren, dan voelt het een beetje Aziatisch, maar je voelt ook een beetje een retro sfeer qua kleuren. We zien fruitprints, heerlijk voor het voorjaar en de zomer, maar ook dieren en prachtige bloemen, pioenrozen!
Hieronder een kleine indruk, maar neem vooral zelf ook een kijkje op de site! Laat je ons weten wat je ervan vindt?

Baseball Jacket met peonies

Moscow Windbreaker 

Cherry Lemonade Long dress

#2 Ammehoela Lazy Days
Ammehoel, altijd een beetje extra trots, wat dit is een kindermode merk van Nederlandse bodem! Hun nieuwe collectie staat in het teken van: Lazy Days, hoe toepasselijk in deze tijd! De kleuren zijn zacht, natuurtinten, dus groen, bruin maar ook geel van een lekker zonnetje en rood van de bloemen. De gebruikte materialen zijn zacht en zien er heerlijk comfortabel uit. Het geheel straalt een rustig en relaxt gevoel uit, wat past bij het thema Lazy Days natuurlijk. Maar ook helemaal bij nu! Al worden we er misschien niet relaxter op, na al die weken homeschooling… ach ja. Ook dat is bij voorbij! Op naar de lente, en er mogen zeker een paar nieuwe items van Ammehoela in onze lente kinderkleding kast terecht komen….
Hieronder enkele items waaronder een gilet/ waiscoat, een musthave, zo gaaf!

Waist Coat  Emmy

Tie Dye washed sweater & sweat pants

Big Flower ruffle sweater Philou

#3 Bobo Choses SS21 Collection
De nieuwe collectie van Bobo Choses heet “For President”. Wat als jouw kind een dagje de president was? Hoe zou de wereld eruit zien wanneer kinderen het voor het zeggen hadden? Dat zijn vragen die het Spaande kindermode merk stelt, een beetje een maatschappelijk tintje in het licht van alle gebeurtenissen in de wereld. Maar de collectie is weer super tof zoals altijd van Bobo Choses, zachte kleuren, heerlijke prints en een beetje gek, maar wel lekker! Dit is een merk, dat moet je vooral lekker mixen en matchen. Je hoeft er heus niet je hele kast mee vol te hangen, maar een paar toffe eye catchers kunnen wij je wel aanraden! Bovendien een kindermode merk waar ook kinderen vaak heel erg blij van worden…. Succes met kiezen!! Als je trouwens een vraag hebt, je weet niet hoe je een bepaald item kunt combineren, stuur mij gerust een email of DM via Instagram, die beantwoord ik (bijna!) altijd!! 🙂

Kids have the power short sleeve sweatshirt

Chocolate flowers All over jogging pants

Multicolor Checkered Woven Dress

#4 Sproet&Sprout
Nog een merk van Nederlandse bodem! Dus ook op dit kindermode merk zijn wij extra trots!! Bovendien is het een onwijs leuk merk, met een stoer randje. De nieuwe collectie van Sproet en Sprout is nog niet te vinden op de site, deze wordt namelijk op 10 februari gelanceerd. Maar er zijn natuurlijk al wel wat dingen bekend over deze nieuwe collectie. Zo zijn er een aantal nieuwe kleuren namelijk Eucalyptus, Desert, Rose en Cherry Red. We zien de bekende strepen van Sproet en Sprout, maar we zien ook nieuwe prints, zoals de tekst “Baba Ganoush en kameeltjes. We wachten dus nog even af, maar hou deze lancering in de gaten! Lees je deze blog voor 10 februari, houdt deze dag dan even een oogje in het zijl bij Sproet & Sprout. Lees je deze blog na 10 feb, dan klik je natuurlijk gewoon op het linkje hierboven!! Have fun & get inspired!!

#5 Molo SS21

Hou jij van kleur? Ben je niet vies van opvallende prints? Lees en kijk dan snel even verder…. Het is weer een feestje de collectie voor het voorjaar en de zomer van molo, gave prints met grote bloemen en dieren en heerlijke felle kleuren. Bij de jongens dit keer veel groen, en bij de meiden wat meer roze. Daarnaast is er een aparte sportcollectie waar we toffe tijgerprints en orchideeën voorbij zie komen. Bij de jongens en de babyjongens zien we een print met allerlei sportballen en bij de grote jongens ook grote strepen, een beetje zoals de scheidsrechters en bij de babyjongens zien we een hele schattige print met schildpadden! Dit Deense kinderkleding merk behoort ook al jaren tot onze favorieten. Inmiddels is onze favorieten lijst wel erg lang geworden trouwens, en dat is helemaal niet erg. Wij worden gewoon intens gelukkig van kindermode!! Jij toch ook?
Goal SS21 Collectie

Sport SS21 collectie

Garden Games SS21 Collectie

Plaats een reactie