NIEUWE RONDE INSPIRATIE

Door: Sanne

Nieuwe week nieuwe kansen, zullen we maar zeggen. We gaan er weer tegen aan met z’n allen, al heb ik daar ook zo nu en dan steeds meer moeite mee. Maar deze week weer fris er tegen aan! Hoe vonden jullie mijn inspiratie foto’s van afgelopen week? Kun je er wat mee? Doe je er ook werkelijk inspiratie uit op? Lijkt me leuk om te weten wat jullie ervan vonden.

Ik heb er voor gekozen deze week weer flatlays te maken, omdat ik op die manier het idee heb dat ik veel aan jullie kan laten zien van mogelijkheden en combinaties. Daarbij zitten we in een tijd waar in ieder geval bij mij thuis er weinig zin is bij de kids om elke keer op de foto te gaan, zal de tijd van het jaar zijn ofzo… komt wel weer goed!

Ook heb ik deze week 37 kaarsjes mogen uitblazen voor mijn verjaardag, en was mijn eerste lockdown Birthday een feit! Waar ik vorig jaar nog heerlijk met vriendinnen een avondje uit was, knuffelend en dansend met een glaasje bubbels in de hand, stonden ze nu aan mijn voordeur en kon ik ze niet eens binnen laten… Wel voelde ik me desondanks jarig, en ook heel gewaardeerd ofzo omdat ze de moeite namen om voor mij iets bijzonders te doen in deze toch wel vreemde tijd! Vriendinnen maken dan alles net even weer een beetje beter En dan heb je nog iets met zelf de slingers ophangen, toch?! 

Maar even wat anders er druppelt nieuwe collectie binnen bij de winkels, wat een toffe dingen heb ik weer voorbij zien komen. Long live the Queen, Piupiuchick zag ik voorbij komen en de nieuwe collectie van Bobo Choses echt helemaal te gek! Daar wil je toch alles van hebben, en krijg je gelijk zin in het voorjaar. Deze maand zullen er nog veel meer merken hun collecties lanceren.. Wacht jij altijd tot alles er een beetje is en kies je dan je items, of koop je gelijk als je dingen ziet die je tof vindt? Ik moet zeggen ik wil altijd soort van zeker zijn dat ik het heb als ik echt een item wil waar ik verliefd op ben geworden, omdat ik ook weet dat het soms zo hard gaat en dan niet mis wil grijpen ofzo, aan de andere kant ben ik me ook bewust van dat ik weleens een aankoop doe en dan later iets  ‘mooiers’ zie binnenkomen en dan spijt krijg dat ik niet even gewacht heb.. Nu is deze tijd voor ons sowieso anders dus kan ik niet zo uitgebreid shoppen maar hey kijken mag en daar kan ik ook al happy van worden!

Volgende week nog even aan de slag voor wat styling voor een shoot. Begin weer wat kriebels voor in huis te krijgen om daar wat veranderingen aan te brengen ( gelukkig leest mijn man niet mee;) en back to home school! Hoe gaat dat bij jullie? Ik vind het nogal een uitdaging..:) maar goed we doen ons best meer dan dat kunnen we niet doen hé! In mijn flatlays heerlijke lookjes toegevoegd met een lekker skinny voor de boys gecombineerd met een van de mooiste knitwears, en voor de meiden veel vrolijke kleurtjes gecombineerd met rustige aardetinten. Hope you like it!

Ik wens jullie en fijne week, maak er het beste van, inspireer elkaar en dank je wel voor het lezen van mijn blog! Leuk als je een berichtje achterlaat 

-XO- Sanne 

 • Gilet Hannahshares
 • Skinny H&M
 • Knitwear Kids of April
 • Sneakers Fila

 • Spijkergilet Hannahshares
 • Sweater en sokken Zara
 • Legging Maed for Mini
 • Boots LMDI

 • Sweater, rokje, maillot Zara
 • Sneakers Reebok ( the animals observatory )

 • Wide leg broek Zara
 • Knitwear Name It
 • Muts C&A
 • Sneakers Reebok ( the animals observatory )

 

4 Reacties

 • door Femke
  Posted 21 januari 2021 14:17 0Likes

  Leuk geschreven weer Sanne! En wat betreft dat shoppen, ik kan niet wachten tot de voorjaarscollectie er is zodat ik eindelijk voor de baby los kan gaan Haha.

  • door Sanne_Blogt
   Posted 22 januari 2021 08:56 0Likes

   Wat leuk om te horen Femke! Dank je wel. En jaaaa laat dat voorjaar maar komen hé!

 • door Annette
  Posted 21 januari 2021 21:12 0Likes

  Leuke blog Sanne! En mooie keuze van de kleertjes!

  • door Sanne_Blogt
   Posted 22 januari 2021 08:57 0Likes

   Leuk om te horen Annette, dank je wel voor het compliment!

Plaats een reactie