TIP: WASSEN MET ECO EGG

Deze blogpost heb ik geschreven ism ecoegg en Plein.nl en ik heb de content met liefde gemaakt! Door samenwerkingen als deze, kunnen wij jou dagelijks (gratis en voor niets) een portie kindermode inspiratie blijven bieden. Lees en kijk je gezellig mee? 

Ik weet niet hoe het bij jou zit, maar een van die dingen waar ik wel aan moest wennen toen ik moeder werd, is de hoeveelheid was! ” De was doen ” is een soort never ending story. Heb je net de wasmanden leeg, oh hoi! Daar staat alweer de volgende berg met was op je te wachten. Vast wel herkenbaar toch? En wat ik er nu juist wél heel leuk aan vind, aan al dat wassen (en vouwen, ja vergeet vooral dat vouwen niet hahaha) is alle leuke kleding en kinderkleding die door je handen gaat. Alle mooie stoffen, kleuren, printjes. Daar word ik natuurlijk blij van! Vooral als het schoon is, want dan ruikt het zo lekker. En dat laatste zit met de wasoplossing van ecoegg wel goed! Ik ga jullie daar in deze blog wat meer over vertellen en van laten zien. ecoegg is namelijk een duurzaam wasconcept waarmee je bergen plastic kunt uitsparen. Dat vind ik eerlijk gezegd wel super! Nu wij op Kindermodeblog ook vaker schrijven en vertellen over duurzame kinderkleding (heb je onze blog met 10x duurzame kinderkleding merken al gelezen?) en wij merken dat jullie hier ook steeds meer mee bezig zijn, vinden wij het een goed idee om ecoegg eens bij jullie onder de aandacht te brengen. ecoegg is namelijk de meest natuurlijke en milieuvriendelijke manier om je was te doen! Het assortiment van ecoegg bestaat uit een laundry en dryer egg. En deze “eitjes” zien er nog leuk uit ook in hun roze, geel en blauwe pastel kleurtjes. Met veel verschillende geuren zal jouw (en mijn) schone was altijd lekker ruiken! Je kunt de egg gebruiken voor zowel de wasmachine en droger. 

Goed om te weten: De laundry egg van ecoegg is een volwaardige ecologische vervanger voor wasmiddel en wasverzachter. Het product is geschikt voor de gevoelige huid, het vermindert de hoeveelheid chemicalien in het water én is dermatologisch getest. Door het gebruiken van de laundry egg bespaar je tot 40 plastic wasmiddel flessen per jaar. 40!!! Nou dat is nogal wat als je daar over nadenkt, of als je die 40 plastic flessen in gedachte op een rijtje ziet staan…
Ook voor je droge was is er een fijn ei! De ecoegg dryer egg is een ei dat je kleren verzacht en geurt tijdens het drogen. Daarnaast zorgt het ei ervoor dat de droogtijd wordt vermindert tot 28%. Goed voor het milieu en je energie rekening.
Wanneer je de ecoegg bestelt, bestel je de eerste keer natuurlijk de eieren maar later hoef je alleen de navulling te bestellen. Je vult hem zelf met een zakje was balletjes. En voor het droger ei gebruik je een staafje dat je erin duwt. Allemaal heel simpel. Dus uuuh, mooi gezegd in dit geval: “kind kan de was doen”.

ecoegg is verkrijgbaar bij Plein.nl. De online drogist. Bij Plein.nl vind je een uitgebreid assortiment. Van jouw favoriete shampoo, bodylotion en make-up tot wasmiddel, luiers en zelfs alles voor je huisdier bestel je eenvoudig en voordelig bij Plein. Snel bij je thuisbezorgd en altijd voor de beste prijs. Plein is thuis in verzorging.Maar nu eerst rennen naar deze shop voor jouw ecoegg! Laat je het ons weten als je ze hebt, en hoe je was ruikt?

Tags: , , , ,

Plaats een reactie