NIEUWE IDEEËN VOOR EEN TOFFE OUTFIT…

Door: Sanne

Ok dames even eerlijk. Handen omhoog wie heeft alle sintcadeautjes al in huis? NO not me deze keer. Nou ik hoef niet heel veel meer hoor en ik moet zeggen ik doe nooit zo heel gek, ik vind het waanzin om de kinderen te overloaden met cadeautjes, ze komen niets tekort en weet je na cadeau nummer 2 vind ik de aandacht al verslappen, omdat ze alle focus de hele avond al hebben op de pieten en de sint, de gezonde spanning overheerst dan toch wel hé. Het fijn samen zijn vind ik belangrijker in dit geval. Afgelopen weekend mochten de kinderen de schoen zetten, en Juunes kreeg er sokjes in. Eden was helemaal in de war en vooral in de slappe lach want ze vond het maar raar dat Juun sokken kreeg ” daar kan hij toch niet mee spelen, mam?”  Zijn jullie ook van de praktische cadeautjes? Of alleen speelgoed?

Deze week heb ik ontzettend veel mogen doen met de styling van kindermode wat een mazzel heb ik toch hé.. En de minishoot gaat eindelijk van start dit weekend, door Corona hebben we het even uit moeten stellen wat heel jammer was maar nu extra veel zin in.
Ik kleed de mama’s en de kinderen, in combinatie met een hele toffe locatie waar ik ook de styling van mag doen dus je snapt, ik voel me net een klein kind in een snoepwinkel die alles mag kopen waar hij zin in heeft haha:)
Als je het leukt vind volg mijn styling account @dot.styling en kijk met me mee deze week!

Even terug naar de orde van de dag. De meiden gingen mee naar de tandarts vanochtend op controle en ik had even een flashback naar vroeger toen ik zelf de leeftijd van Benthe had en ook naar deze zelfde tandarts ging. Is toch heel leuk dat je af en toe weer herinneringen van vroeger krijgt bij een bepaalde leeftijd van je kind, en dat je je weer even realiseert dat de tijd soms zo ontzettend snel aan je voorbij vliegt. Lekker cliché ook maar het is wel zo, toch dames?

Deze week ook de verjaardag van Oma gevierd, heerlijk klein zonder verdere visite maar dat mocht de pret niet drukken. Benthe en Eden trokken beide hun feestelijke jurk uit de kast en swierde de kamer rond met hun mooie rokken. Juunes was vooral geintereseerd in de lekkere hapjes haha:) ( lees niet weg te slaan bij de tafel) Ook zijn we druk geweest met de traktatie van Eden op school voor de kindjes en uiteraard de juffen, die krijgen ook altijd wat van ons. Niet meer dan normaal toch? Zij zorgen toch elke week weer voor ons rijkste bezit. Dat mag je af en toe wel eens belonen met een extraatje vind ik. Hoe doen jullie dat naar de juffen en meesters van de opvang?

Wat mij leuk leek, en ik hoop jullie ook:) Is het een idee dat jullie mij foto’s toesturen @____.sanne.____ met een hele toffe outfit door jullie samengesteld. Waarom je voor die outfit gekozen hebt, en wat je er evt nog aan mist?  Die kan ik dan delen in mijn blog zodat we elkaar kunnen inspireren. Gewoon moeders onder elkaar in het dagelijks leven, gewoon zoals het is! EN lijkt het jullie wat? Laat het me weten, en vooral stuur me leuke foto’s;)

Lieve allemaal! Leuk dat jullie er weer even de tijd voor genomen hebben om mijn blog te lezen, DANK! Tot snel weer en sturen hé die foto’s!!! 

-XO- Sanne

 

 

  • Bodywarmer Alwero
  • Legging en top Zara

  • Muts H&M
  • Kleding allemaal oude collectie, maar deze stijl is zeker nog wel te vinden in de winkels;)

Plaats een reactie