DE HIPPE EN NIEUWE OUTFIT VAN THIRZA


Bij een nieuw kindermode seizoen en een nieuw schooljaar kan een nieuwe kinderkleding outfit natuurlijk niet ontbreken! De wintercollecties stromen binnen en het moment dat je denkt alles gezien te hebben, vliegen er weer nieuwe musthaves om je oren! Ik kan echt genieten van deze periode, zoveel inspiratie, combinatie mogelijkheden en nieuwe merken. Thirza is ook klaar voor het nieuwe schooljaar en draagt een superhippe broekrok van het kinderkleding merk Street Called Madison. Ken jij dit kindermode merk al?  De print op deze zogenaamde ”skort” maakt van de dit broekrokje een echte eye-catcher. Thirza draagt ‘m met een streep top met subtiele col van Scotch R’belle. Iets wat we dit winterseizoen heel veel gaan zien! Een fijne maillot eronder en Thirza is klaar voor het nieuwe seizoen!

Je kunt de skort shoppen via deze link

_63A9857_63A9747 _63A9834_63A9852 _63A9885

Klik hier om de skort direct te shoppen

Wat vind jij van deze outfit van Thirza?

Foto’s door Alina Krasieva Photography

Tags: , , , ,

Plaats een reactie