GLITTERS, PAILLETTEN EN UNICORNS HOE DOEN JULLIE DAT?

Door Sanne:

Even serieus, hoe ging bij jullie de eerste echt ‘grote’ schooldag bij jullie kindjes? Ik ben net terug van het wegbrengen van Eden naar school, ze mocht vandaag voor het eerst wennen. Dus buiten het schrijven van deze blog, is het hele huis gestoft de keukendeurtjes gepoetst, de tweede was draait weer en het huis is gedweild. Dat dan weer wel:)

Al het hele weekend is ze de nachten aan het aftellen, en wanneer ze wakker wordt is het eerste wat ze zegt. ” Mama nog … zoveel nachtjes hé dan mag ik naar de grote school” Zelfs zondagochtend toen ze voor het eerst de schoen had gezet was ze nog met school bezig en de schoen zou ze zo vergeten hahaha:) Heerlijk kind! Ik moet zeggen het ging heel goed, ze is er ook wel echt aan toe, mama misschien iets minder:( Begrijp me niet verkeerd hoor het is echt wel even lekker om even de handen iets vrijer te hebben en wat meer tijd aan andere dingen te kunnen besteden.  Zelf merk ik dat ik dat, laten we zeggen nog extra blij ben dat ik Juunes nog thuis heb als troef achter de hand aahhhhhhh.. Nee hoor maar het is wel even weer een nieuwe fase! Maar goed genoeg hierover, nu terug naar de orde van de dag.

Van de week moest ik even wat boodschappen doen en ik had een nieuwe sportlegging nodig dus dacht ik duik even snel de H&M in, Benthe was met mij mee. Je weet wel die grote meid die eigenlijk een ‘hekel’ heeft aan shoppen en te weinig geduld heeft hiervoor. Maar goed ik dacht even snel een boodschap dat vind ze nog wel prima. De H&M met je 6jarige dochter is een NO GO…!!! Ik wist dit al wel maar was er toch weer in getrapt! De glitters, pailetten, en zuurstok roze unicorns komen je tegemoet. En voor de mensen die mij een beetje kennen weten dat ik hier gewoon een soort van onrustig van word:) En ja hoor daar ging ze, Mam mag ik deze? Mam dit vind ik echt heel cool. Mam deze heeft mijn vriendinnetje van school ook. Mam mag ik een wrijfshirt. Je snapt het gierende banden de winkel uit, niet dat ze niet zelf iets mag uitzoeken hoor maar dit is gewoon teveel van het goeie en dan wilt ze het maar hebben om het hebben en niet omdat ze er echt van gedroomd heeft ofzo… haha!

Afgelopen week heel veel bezig geweest met kindermode en styling, dus mijn hart heeft weer een vreugdedansje gedaan in deze donkere tijden! Ik heb wat styling gedaan bij een hele leuke kindermode winkel in Arnhem. Little Things. En jeetje wat heb ik weer genoten hiervan. Klinkt misschien mega stom hoor maar ik word daar gewoon oprecht blij van! Waar kunnen jullie oprecht blij van worden? Ik vind dat altijd wel een uitdaging om daar achter te komen, wat iemand nou echt blij maakt. Soms komen daar de meest onverwachte dingen uit, en weet je in deze tijden kom je jezelf misschien nog wel meer tegen dan anders. Durf te dromen zeggen we dan maar hé;)

Terwijl ik de foto’s upload zie ik dat het deze week vesten week was haha:) Het is ook ideaal met deze temperaturen natuurlijk om even makkelijk aan en uit te trekken. Wat dragen jullie veel bij de kids als het niet heel koud is maar ook niet warm?

Fijne week allemaal, leuk dat jullie mijn blog weer gelezen hebben. En bedankt ook voor alle leuke reacties en vragen op mijn nieuwe account @dot.styling dit waardeer ik enorm. Volgen mag hoor:) Laten we elkaar vooral blijven inspireren!

-XO- Sanne 

 

 • Vest H&M ( in de sale kunnen scoren, mooie kleur en kwaliteit )

 • Vest en legging H&M

 • Tshirt Bobo Choses
 • Leopard vest Nolabels Kidswear ( oude collectie)

 • Muts C&A

 

Tags: ,

2 Reacties

 • door Dorianne
  Posted 22 november 2020 12:30 0Likes

  Wauw Sanne wat kan jij fijn schrijven….ik kan wel vertellen dat ik ongeduldig wordt als ik een lap tekst zie….dan denknik laat maar hahaha…..deze lap heb ik lekker gelezen en waande me echt in de buurt van jouw in de h&m….heel herkenbaar hahahaha. Mooi stuk Sanne!! 😘

  • door Sanne_Blogt
   Posted 22 november 2020 20:20 0Likes

   Wat een lief compliment! En heel grappig dat je een beetje naast me staat in de winkel😉

Plaats een reactie