MIJS IN RETOUR EN SCOTCH

Dit vest is een topper! Dat moge duidelijk zijn. Een fijne ster is altijd goed en als het dan ook nog eens op zo’n superzacht fluffy vest zit, dan heb je me hoor. De kids bij mij op kantoor trokken unaniem dit vest uit de rekken en toen ik jullie vervolgens een back stage fotootje liet zien ging een aantal van jullie ook nog eens ‘sociaal uit z’n plaat’. Superleuk om jullie enthousiaste reacties te zien en te lezen.

Dit vest is van Retour en mix + match je natuurlijk gewoon met al dat andere leuke spul uit de kast. Niet te lang over na denken, want ik weet zeker dat dit vest als een van de eerste items uitverkocht zal zijn….

Mijs draagt ‘m op haar nieuwe legging en shirt van Scotch R’Belle. Scroll maar snel naar beneden om de mooie outfit foto’s te bekijken. Krijg jij ook net als ik zin om het vest te aaien? 😉

Je kunt het vest via deze link bestellen

_63A5271

_63A5132

_63A5108

_63A5263

_63A5239
Klik hier om meer te zien van Retour

 

Wat vinden jullie van dit vest?

 

Foto’s door Alina Krasieva