KASTANJES, BLADEREN & KLEDING

Door: Sanne

De kastanjes, bladeren, en eikels vliegen me om de oren terwijl ik deze blog aan het typen ben. Veel geknutseld deze week en ook veel binnen geweest door de regenbuien van afgelopen week. Merk dat de kindjes toe zijn aan vakantie en weer even lekker kunnen onthaasten in de ochtend, en er geen geplande dingen op de agenda staan. Ook blijft het deze week vooral spannend wat de nieuwe maatregelen gaan worden wat betreft Covid al wil ik daar niet te lang bij stil staan, hoe vervelend de situatie ook is. Positiviteit staat bij ons voorop althans dat proberen we wel altijd! Vooral voor de kindjes zij moeten zo’n zorgeloze jeugd hebben als mogelijk, ja toch!

Door het vele binnenspelen van afgelopen week ook niet heel veel foto’s gemaakt, of ze waren al zeiknat geregend en zijn ze daarna vlug in de pyama gesprongen! Wel een hoogtepunt deze week is dat Eden nu  zelf kan fietsen jajaa zonder zijwieltjes en al. Ze wilde nooit fietsen behalve kneiterhard op haar Veloretti loopfiets en nu ineens fietst ze zo weg zonder zijwieltjes. Je snapt het hoe trots ze is en wij ook natuurlijk! Na een aantal flinke hardloop sessies van mij rennend naast Eden mee, met af en toe een klein sprintje en mijn tong op de knieen gaat ze nu al met ons mee zelf op de fiets, voornamelijk lekker rustig door het park hoor want in de drukte vind ik dat nog wat spannend.

Hebben jullie nog leuke ideeen voor de herfstvakantie? Lekker veel buiten zijn is altijd fijn hé, wij willen sowieso lekker even naar het bos met de kids en zoveel mogelijk buiten spelen. Heerlijke outfits daarbij dragen en ik denk veel regenlaarzen haha:) Gelukkig had Benthe al een fijne jas gescoord voor deze dagen die deel ik even met jullie in de foto’s hieronder. Ik ben nog wel steeds op zoek naar een jas voor Eden, hebben jullie al een leuke winterjas gescoord voor de kinderen? Leuk als je die even met me deelt met een gezellige foto, dan kunnen we elkaar weer heerlijk inspireren!

Ook ben ik bezig met een super leuk project wat oa ook met de styling van kindjes te maken heeft dus mocht je het leuk vinden om daarvan op de hoogte te blijven, kom en volg me mee in mijn nieuwe avontuur! @____.sanne.____

Lieve dames geniet van deze week, en thanks weer voor het lezen van mijn blog!

-XO- Sanne 

  • Knitted trui Kids of April
  • Legging Bobo Choses
  • Sneakers Nike

  • Sweater H&M

 

  • Legging Zeeman
  • Sweater (oud) Mango
  • (buitenspeel) laarsjes Action

 

  • Jas Zara

Tags: ,

Plaats een reactie