MCGREGOR KINDERKLEDING


De kindermode merken vliegen je om de oren, er is tegenwoordig zoveel keuze aan hippe merken! We zien een hele hoop toffe kinderkleding voorbij komen en de trends van dit moment zijn niet te missen. Dit seizoen gaan we voor knalkleuren en opvallende prints. We zien een heleboel roze, bloemen, metallic en sportieve items in het modebeeld. Een merk die niet mag ontbreken in de kast van je kind is McGregor. Als je denkt aan kindermode merken is McGregor wellicht niet het eerste merk wat door je gedachten schiet, terwijl ze hier juist een groot aanbod aan hippe kinderkleding verkopen!

Wie denkt dat je bij McGregor alleen maar klassieke items kunt shoppen heeft het mis. Je vindt hier allerlei opvallende prints, vrolijke kleurtjes en sportieve items. Met de kleding van McGregor kun je je kids kleden in de stijl van New York: the city that never sleeps. Je vindt hier classy t-shirts, nette overhemden, warme vesten, zachte truien, stoere jeans en hippe accessoires. Deze Amerikaanse stijl past in iedere kledingkast thuis. De kinderkleding van McGregor is perfect voor alle sportievelingen, want bijna elk item heeft wel een sportieve touch. Neem bijvoorbeeld een baseball jack: een echte must have voor in de kinderkast!

Het aanbod voor jongens bestaat uit stoere shirts, warme truien en sportieve jacks. De meisjes kun je kleden in comfortabele vesten, speelse rokjes en geruite blouses. Deze zijn nog steeds een hot item. Ga jij voor items met een subtiele glitter, een sportieve touch of een metallic coating? Het is allemaal super fashionable. Naast deze items zijn de iconische klassiekers met het logo van McGregor natuurlijk ook nog gewoon verkrijgbaar.

En het allerbelangrijkste: de kleding is gemaakt van goede kwaliteit en zit super comfortabel. Naast alle kidsfashion verkopen ze natuurlijk ook kleding voor volwassenen. Zo kun je een hippe outfit scoren voor jezelf én voor je kind. Leuk om een mini-me look mee te maken! Heb jij ook weer een excuus om te gaan shoppen 😉

Wat vind jij van de kinderkleding van McGregor?

About-Collection-kids-d

 

Tags: ,

Plaats een reactie