SNEAKPEAKS NIEUWE COLLECTIE TODDLERS AND TEES

SNEAKPEAKS NIEUWE COLLECTIE TODDLERS AND TEES

Het is weer zover, eindelijk stromen de winkels weer vol met mooie nieuwe collecties. En hoewel het altijd een beetje vreemd voelt om winterjassen voorbij te zien komen terwijl we eindelijk de zon zien schijnen is het ook weer fijn om leuke, nieuwe items te scoren. En laten er nu in deze collecties ook hele goede items zitten die nu al aan kunnen en die door gedragen kunnen worden met een leuke maillot of een lekker vest!

Ammehoela 
Het merk Ammehoela staat voor eigenzinnigheid. In elke collectie komen comfort, duurzaamheid en fun terug. De aankomende collectie is echt te gek. De eerste drop wordt gelanceerd op 31 juli om 10.00 uur, hier vind je de klassiekers in een nieuw jasje, maar ook weer te gekke printjes!

Tiny Cottons
Tiny Cottons is een merk wat komt uit Spanje. Grootouders kiezen het merk vanwege de kwaliteit, ouders vanwege de frisheid en het design en kinderen voor de comfort en het plezier. Er zitten in de eerste drop nog veel items die nu al gedragen kunnen worden, hele fijne printjes en alles is enorm zacht! De eerste drop wordt gelanceerd op 29 juli om 10.00 uur!

The Campamento
Een wellicht minder bekend merk is The Campamento, super leuk voor de grotere kinderen. Het merk staat bekend om de eigenzinnigheid een creativiteit. Het is een Spaans merk en heeft het beschermen van de aarde hoog in het vaandel staan. Alles is duurzaam en dat zie je zeker terug in de super mooie items! The Campamento heeft ook meerdere drops deze collectie en de eerste komt 6 augustus om 10.00 uur online!

Tags: ,

Plaats een reactie