TINYCOTTONS | NIEUWE COLLECTIE VANDAAG GELANCEERD


Yes! Eindelijk is het zover. De 1e drop van de kinderkleding collectie van het Spaanse kindermode merk Tinycottons – waar velen met ons lang naar uit hebben gekeken – is vandaag gelanceerd! En de nieuwe collectie ziet er weer geweldig uit. De nieuwe SS17 collectie van Tinycottons die je nú kunt shoppen in de fijne webshop Toddlers and Tees heeft als thema ”Tribute”.

Tribute to friendship, tribute to love, tribute to art. Dit is één van de statement teksten die de nieuwe collectie van Tinycottons goed samenvat. De combinatie van zachte pastel kleuren en opvallende accentkleuren, prints en statement teksten maken de collectie uniek en om hebberig van te worden. De collectie bestaat zoals we gewend zijn van dit kindermode merk uit jurken, T-shirt, leggings, onepieces, vesten en méér, maar vergeet vooral ook echt niet de knie kousen en overige accessoires te bekijken. Deze zien er waanzinnig uit en maken een outfit helemaal af! Wij hebben al een aantal van onze favorieten bij Toddlers and Tees gespot! Wat vind jij van de nieuwe collectie van Tinycottons? En welke items uit de nieuwe collectie zijn jouw favoriet? Leuk als je het ons laat weten!

Enneeh, happy shopping 😉

Je kunt de nieuwe collectie van Tinycottons hier shoppen bij Toddlers and Tees

Tiny-Cottons-2017-_-kinderkleding_kindermodeblog tinycottons-kindermodeblog_toddlers and tees_2 tinycottons-kindermodeblog_toddlers and tees_7 tinycottons-kindermodeblog_toddlers and tees tinycottons-kindermodeblog_toddlers and tees_4 tinycottons-kindermodeblog_toddlers and tees_5 tinycottons-kindermodeblog_toddlers and tees_kidsfashion_9 tinycottons-kindermodeblog_toddlers and tees_kidsfashion

Klik hier om de nieuwe collectie van Tinycottons direct te shoppen bij Toddlers and Tees

Tags: , , ,

Plaats een reactie