DIT IS DE OUTFIT VAN HANNE

Hanne wat ben je mooi en stoer in deze zomerlook! Vandaag heeft Hanne het superleuke shirtje van One Day Parade aan onder een matchend roze spijkerjasje gecombineerd met een lichte mom-jeans, beiden van Zara. Voor het voorjaar en de zomer houden we van lichte, zachte kleuren met een pastel-achtige uitstraling maar ook een stoere touch. Hanne weet als de beste hoe je dat doet: trek er lekker je witte gympjes onder aan en style de look helemaal af met een leuk hoedje! Voeg daar de juiste dosis zonnestralen en good vibes aan toe: je bent klaar om een nieuwe dag te rocken op jouw eigen, coole en modebewuste manier.

Begin jij de dag ook beter in een gave outfit?

Bekijk en shop hier het leuke shirtje van Hanne bij Kixx-online!

Volg jij Frederiek al op Instagram? Klik hier om Styling.MetFred te volgen

Foto’s door Alina Krasieva

Tags: , ,

Plaats een reactie