MIJN ALLEREERSTE KINDERMODE BLOG!

Wauw best een beetje spannend jongens, mijn allereerste blog:)
Mensen die mij kennen weten dat ik makkelijk klets nu nog zien of dit ook lukt op papier haha..

Mijn naam is Sanne ik ben 36 jaar oud en ik woon samen met mijn man en drie kindjes vlakbij Arnhem. Wij runnen samen een ( speciaalbier ) Cafe. Nooit gedacht trouwens vroeger dat ik in de horeca terecht zou komen, mijn passie heeft altijd in de detailhandel gezeten al vanaf kinds af aan speelde ik al “winkeltje” en mochten er mensen spulletjes bij me kopen die ik daarna zorgvuldig voor ze inpakte. Gelukkig is onze zaak goed te combineren met de kindjes en kunnen we volop van ze genieten, want hoe cliché ook ze worden echt heel snel groot!

Onze jongste ( baby ) zo noem ik hem nog graag is net 1 jaar geworden, ik kon wel huilen ( heb ik stiekem ook wel gedaan) , herkenbaar voor moeders? Als de dag van gister weet ik nog dat hij geboren is en hoe bijzonder ik het vond om een zoon te hebben. Hoe tof ook om een jongetje te stylen, aan te kleden en vooral met zijn grote zussen bezig te zien. Deze brug gemaakt te hebben mijn allergrootste passie is (kinder)mode en dit word met de jaren groter merk ik, ik vind het fantastisch leuk om te stylen uiteraard bij mijn eigen kindjes maar soms ook even bij die van andere. Ik word er gewoon een soort van rustig van, is dat heel raar als ik dat zeg?

Nu het zo ontzettend warm is geweest afgelopen dagen, hebben ze niet veel anders aan dan een badpak en een romper stiekem vind ik het dus best leuk als de grootste hitte er af is en we weer leuke kleding aan kunnen.
Onze oudste dochter Benthe wordt 6 over twee weken en die vind eigenlijk al van jongs af aan heel veel dingen niet zo leuk die ik voor haar meeneem het zit haar niet lekker, ze vind het stom je kent het wel.. dan moet ik echt kletsen als brugman om haar ervan te overtuigen dat ze er geweldig uit ziet.. Maar goed je wilt haar ook stimuleren een eigen smaak te hebben dus maken we er vaak combi’s van! Tegenwoordig is ze veelal van de jurkjes het liefst roze met glitters en unicorns maar dat gaat mij iets te ver. Wat ik voor haar belangrijk vind is dat ze zich er goed bij voelt en het fijn zit vooral, ze is nogal gevoelig voor kriebels, naadjes en materialen. Dan hebben we Eden onze middelste dochter die is een soort mini me, een kleine muze een lekker hip ding die veelal alles staat zij draagt veel flair broekjes, of Culotte broeken met lekker oversized sweaters en shirtjes. Ik houd ervan om mooie merken te combineren met betaalbare ketens, en ik speur heel wat af vooral op insta voor PREloved kleertjes voor de kids het zou bijna een sport worden waarbij je altijd wilt winnen.

Gekke combinaties, printjes en verschillende stijlen gemixt vind ik fantastisch, er gaat geen dag voorbij dat er niet minstens 2 van mijn drie kinderen een leopard printje draagt. Het zou bijna een fashion signature worden hier in huis. Maar dan ook wederom die rust vind ik in de basis aarde tinten van zachte materialen. LOVE it!

Mijn “baby” Juunes dat gaat mijn mode pronkstuk worden hahahaha hij vind alles nog prima! Een rek vol met mooie spullen heb ik al voor hem verzameld, met de mooiste sneakers die op hem staan te wachten!
Stoer, eigenwijs en een kleine knapzak zo kleed ik hem, mijn man heeft trouwens weinig inbreng in de kleding van de kids, dat klinkt trouwens erger dan dat het is hoor maar hij vindt het prima hoe ik ze kleed ze zien er altijd leuk en verzorgd uit vindt hij dus dat maakt het voor mij ook wel heel makkelijk om dan helemaal los te gaan:) Hoe ik voor de meiden regelmatig op de jongensafdeling shop, doe ik dit voor Juun ook veel bij de meisjesafdeling af en toe mag je best buiten de lijntjes kleuren toch?
Nu de sale periode is aangebroken vind ik het ook leuk om in het voren te shoppen dus lekker groot en dan laten pronken aan de kast tot ze het aan kunnen, dan kun je er toch al een beetje van genieten ja toch?

Er staat een drukke week voor de boeg met oa de laatste schoolweek, trakteren, juffendag, eerste keer met kleren aan zwemmen, uitnodigingen maken voor het kinderfeestje van Benthe oh en ik mag weer een kinderkamer gaan stylen nog zo’n hobby van me:) Hopelijk weer veel inspiratie opdoen deze week op modegebied maar ook het creatieve dagelijks leven, van wie of wat halen jullie de inspiratie vandaan?

Leuk als je er volgende week weer bij bent op Kindermodeblog om mijn blog te lezen!

-XO- Sanne

7 Reacties

 • door Marianne
  Posted 7 juli 2020 19:25 0Likes

  Geweldig Sanne, knap hoor heel goed gedaan, ik geniet er van. Ga zo door.

 • door Marloes
  Posted 7 juli 2020 19:57 0Likes

  Elke keer als ik jou meisjes zie denk ik; aaarghh ik wil ooooookkkkk een dochter! 🙃
  #nog1pogingwagen? 😉

  • door Sanne
   Posted 8 juli 2020 19:36 0Likes

   Ik zeg doen😂
   En dank je wel voor het super lieve compliment 🤍

 • door Minke
  Posted 8 juli 2020 19:05 0Likes

  Leuk hoor Sanne. Super leuk kijkje in jullie leven en 3 super mooi gestylde kids. Zelfs de uitnodiging voor het feestje van benthe is in stijl. Ga zo door. Ik kijk uit naar je volgende blog.

 • door Mandy
  Posted 11 juli 2020 06:40 0Likes

  Wauw, knappe dames! Mooie kleren hebben ze aan zeg! Waar is dat superleuke giletje van? Die met die gouden randjes (volgens mij is ie blauw?). Veel succes met bloggen!

  • door Sanne_Blogt
   Posted 12 juli 2020 18:02 0Likes

   Wat lief dank je wel!

  • door Sanne_Blogt
   Posted 12 juli 2020 18:03 0Likes

   Dat donkerblauwe gilet heb ik tweedehands gekocht is zelf gemaakt, en die grijze is van MAED FOR MINI

Plaats een reactie