BLOG | KINDERMODE AGENTSCHAP S AGENCY


Ik ben Sanne, eigenaresse van kindermode agentschap S Agency. Een agentschap hebben betekend dat ik op zoek ga naar de leukste kindermode merken wereldwijd en deze verkoop aan de kinderwinkels in Nederland. Ik heb dus zelf geen winkel, maar jouw favoriete kinderwinkel koopt de collectie misschien wel bij mij in.

Omdat ik in de kindermode branche werk ken ik natuurlijk ook Kindermodeblog! Na een leuk gesprek met Free vroeg ze mij of of ik het leuk vond een gast blog te schrijven, om zo een kijkje te geven in mijn leven en hoe is het is om een agentuur te hebben. Daar hoefde ik niet lang over na te denken, natuurlijk wil ik dat!

Dit is inmiddels alweer mijn derde blog. De vorige blogs gingen over de salesmeetings in Mei/Juni en de beurzen-maand Juli. Deze blog gaat over de laatste maand, dat nog steeds een heel drukke maand is en waar veel in gebeurd.

Aan de ene kant ben ik nog steeds druk met showroom afspraken voor de inkoop van de zomer 2016 collectie. Aan de andere kant ben ik volop bezig met de uitlevering van de Winter 2015 collectie. Super leuk en SUPER druk, mijn hoofd vliegt van de winter naar de zomer. Het is altijd spannend hoe de collecties ontvangen gaan worden maar gelukkig is het heel makkelijk om via social media de reacties te peilen en die zijn gelukkig erg positief! Ook op Kindermodeblog zie ik veel coole combi’s met o.a. Small Rags voorbij komen, heel leuk om te zien. Hieronder een kleine impressie van de wintercollecties van een aantal van ‘ mijn’ merken!

Downloads1 NUNUNU

 

 

En niet geheel onbelangrijk; natuurlijk moet mijn eigen dochter ook de nieuwste wintercollecties aan.

Isabel

Daarnaast bezoek ik veel winkels. Ik kijk hoe de wintercollectie erbij hangt en soms neem ik de collectie ook mee in de auto, om zo gelijk de inkoop van zomer 2016 te kunnen doen.  Ik kom in alle uithoeken van Nederland en België. Van Dokkum tot Den Helder, van Aalst tot Brussel, je kunt het je zo gek niet bedenken of ik ben er naartoe gereden in mijn kleine blauwe Twingo. Hieronder op de foto ben ik de Rainbow&Snow inkoop SS16 aan het doen bij Watoto kinderschoenen in Merksplas. En zie je Lancelot4Kids in Alkmaar, die NUNUNU, Rainbow&SNow en EN*FANT in haar collectie heeft.

Lancelot WATOTO

 

 

En hier een geweldige presentatie van de Small Rags wintercollectie bij MUM’S Closet Kids in Veenendaal. MUM’S Closet waren de allereerste klanten van mijn agentschap en ik bezoek ze regelmatig omdat ze al mijn collecties in hun winkel hebben. Daarnaast help ik af en toe in de winkel om ook contact te houden met de klanten die de collectie uiteindelijk voor hun kids kopen. Super leerzaam en heel gezellig, want de eigenaresses zijn ook vriendinnen van mij.

MUMS

Eigenlijk was ik niet op zoek naar nog meer merken binnen mijn agentschap maar als er echt een pareltje voorbij komt dan kan ik dat niet laten lopen. Zo ben ik in contact gekomen met Mockies babyschoentjes en Mockies is sinds kort ook onderdeel van S Agency. Ik kende Mockies al via social media en ook mijn dochter Isabel had al Mockies voordat ik met het merk in contact kwam voor een samenwerking. Ik vind het heel leuk dat ik ze er nu bij heb, het eerste Nederlandse merk wat ik vertegenwoordig.

MOCKIES 2 MOCKIES (1)

Dat maakt mij de gelukkige eigenaar van 5 merken onder S Agency! Ik ben stiekem best een beetje trots. Nou ja, niet stiekem. Ik ben gewoon trots.

 

Fijne september maand!

 

Liefs,

Sanne

Plaats een reactie