BLOG | KINDERMODE AGENTSCHAP S AGENCY


Sanne is de eigenaresse van kindermode agentschap S Agency. Een agentschap hebben betekent dat zij op zoek gaat naar de leukste kindermode merken wereldwijd en deze verkoopt aan de kinderwinkels in Nederland. Ze heeft dus zelf geen winkel, maar misschien koopt jouw favoriete kinderwinkel bij haar de collectie in.

Na mijn vorige blog over de salesmeeting is het tijd om weer een update te geven! Deze maanden (Juli en Augustus) zijn voor velen vakantiemaanden, maar zijn voor mij als agent de drukste maanden van het jaar. In Juli en Augustus zijn de beurzen en plan ik alle afspraken met winkeliers voor de inkoop van de zomer 2016 collecties.

Na de salesmeetings ontvang ik de nieuwe collecties in mijn showroom. Natuurlijk superleuk om zo vroeg al te weten wat er volgend jaar pas in de winkels komt te liggen! Mijn showroom noem ik dan soms ook weleens mijn snoepwinkel!

Ik presenteer de collecties zo mooi mogelijk en dit is altijd heel veel werk. Dozen uitpakken, alles op hangers, soms even iets stomen omdat het wel heel gekreukt is. Alles op volgorde hangen en dan ook nog een beetje de prijzen uit je hoofd leren. Ik wil natuurlijk dat het er zo mooi mogelijk bijhangt maar ik ben heel tevreden met het resultaat!

IMG_6793 IMG_6794 IMG_6795

De kick-off van het seizoen is altijd de beurs. Dit jaar kies ik voor de Playtime in Parijs, de grootste kindermodebeurs van Europa waar zowel Small Rags, En*Fant, Rainbow&Snow en NUNUNU een stand hebben.

Ondanks de hitte (40+graden!) was het een super leuke beurs! Ik hobbel heen en weer tussen de stands en spreek veel klanten uit Nederland maar ook winkels van ver buiten onze grenzen. Met andere standhouders hebben we leuke borrel-sessies in Parijs.  Want naast al dat netwerken moet natuurlijk ook gegeten en gedronken worden;)

IMG_6740

Na 3 dagen beurs; Back in the office! Laatste finishing touch aan de showrooom en even via social media wat impressies geven van mijn collecties.

Vastleggen in volledig scherm 19-7-2015 214048IMG_6612

Daarna sluit ik me op in mijn showroom achter mijn computer. Eigenaren van de leukste kinderwinkels komen bij mij langs in Amersfoort en maken hun selectie. Ik neem hier altijd ruim de tijd voor en adviseer waar nodig. De meeste winkels ken ik al heel lang en het is altijd heel leuk om iedereen weer te zien!

IMG_6888

IMG_6805

Nog een ding wil ik met jullie delen; mijn naambordje hangt! En daar ben ik toch best wel heel trots op.

IMG_6675

Fijne vakantie allemaal! Ik ga er een goed verkoopseizoen van maken 🙂

Liefs, Sanne

 

Klik hier om naar de website van Sanne te gaan!

Tags: ,