MEET HET NIEUWE TOFFE MERK ZEBRASAURUS

‘My goal is to get a smile on a childs face’ – dit is het motto van ontwerpster Mariyana Aksu van het super toffe kinderkleding merk Zebrasaurus. In 2018 is Mariyana gaan doen wat ze echt leuk vindt: Het ontwerpen van vrolijke prints voor kinderkleding. Prints die kinderen vooral zelf leuk vinden! Het is niet gek dat haar selectie comité dan ook bestaat uit kinderen.

De collectie van Zebrasaurus bestaat uit kwalitatief goede en biologische T-shirts die op milieuvriendelijke manieren worden bedrukt. Daarnaast hecht het merk veel waarde aan dat de mensen die de T-shirts vervaardigen een fatsoenlijk loon krijgen, zodat ook hún kinderen een glimlach op hun gezicht kunnen hebben.

Kenmerkend aan de collectie van dit super gave merkje is dat de t-shirts en sweaters op zichzelf moeten staan én makkelijk te combineren zijn met andere kledingstukken. Dat betekent makkelijk te combineren met de rest van de garderobe, zodat iedere outfit een speelse mix van oud en nieuw vormt! De prints worden allemaal ontworpen door Mariyana zelf, en je hebt een uniek stuk in handen: iedere print heeft namelijk maar een beperkte oplage.

Misschien heb je al door dat de Zebrasaurus naast dat de collectie er super uit ziet,  duurzaamheid hoog in het vaandel heeft staan. Het duurzaamste wat je met kleding kan doen is natuurlijk doorgeven! En het is leuk om te zien dat Zebrasaurus zelfs aan de kleinste details heeft gedacht: in het label van ieder kledingstuk staat namelijk “Am I too small for you? Pass me on!”. De kledingstukken vragen zo letterlijk om een tweede leven en maken daarna hopelijk weer een ander kindje blij.

Het kinderkleding merk werkt niet met seizoenen maar brengt het hele jaar door zowel nieuwe T-shirts als longsleeves en sweaters uit. Wij zijn in ieder geval erg benieuwd wat er aan nieuwe items bij komt binnenkort!

Je kan al de leukste items shoppen bij het merk Zebrasaurus op Etsy onder de naam Zebrasauruswear. De website van Zebrasaurus zal binnenkort worden gelanceerd.

Neem ook zeker een kijkje op instagram!

 Wat is jouw favoriete kledingstuk van Zebrasaurus?

Klik hier om ZebraSaurus te volgen op Instagram!

Tags: , ,

Plaats een reactie