SALE TIP! EN DE OUTFIT VAN GUUSJE

Vandaag wil ik de hippe kinderkleding outfit van Guusje met jullie delen! Jaaaa daar is ie weer: het te leuke jasje van Ammehoela. En laten we maar gelijk met de deur, “lees: het goede nieuws” in huis vallen: dit leuke jasje is in de SALE! Whaaaa wát fijn! Guusje draagt hem op een geweldig rokje van Scotch R’Belle met een zacht roze t-shirt dat ook van Scotch is. En denk je bij het zien van dit rokje, hadden ze die maar in mijn maat?! Dan heb ik heel goed nieuws voor je: je shopt deze namelijk nú ook in je eigen maat bij DePanterShop. De pantersokken (onesize voor kids en mama) komen ook daar vandaan. Wat vinden jullie van deze toffe outfit? Laat gerust een gezellige reactie achter. Have fun today!!

Jasje Ammehoela 
Rokje Scotch R’Belle
Shirt Scotch R’Belle
Sokken DePanterShop


Fotografie door Alina Krasieva

Volg ons ook op Instagram via deze link!

Tags: , , ,

Plaats een reactie