SALE TIP | OUTFIT LORELL

Morgen gaat het zonnetje weer schijnen! Joepie! Tover dus je leukste en mooiste zomerjurk maar weer tevoorschijn. De jurk die Lorell draagt i perfect voor deze zomer en willen we daarom graag met je delen! En zullen we maar meteen met het goede nieuws beginnen?! Je shopt ‘m nu voor de helft. Het is SALE bij Polarn O. Pyret! Zo’ n beetje alles is nu met 50% afgeprijsd. Ben je dol op streepjes? En heb je de items met snoetjes al gespot? En de shirtjes en jurken met ijsjes? Check check, dubbelcheck. Snel naar Polarn O. Pyret om een shopje te leggen en iets leuks voor je kinderen te scoren. Have fun!

Via deze link kun je de jurk shoppen

3klein 1klein 8klein 9klein 6klein
Klik hier om te shoppen bij Polarn O. Pyret

Wat vinden jullie van dit jurkje?

Foto’s door Jamie Snoeck

Tags: