10x SHOESME SANDALEN

10X SHOESME SANDALEN

Na regen komt….heeeeel veel zonneschijn! Het was natuurlijk ook iets te droog en te zonnig voor de natuur. Maar het zonnetje gaat weer schijnen! Dit is het moment om je favoriete sandalen te scoren, want de maand mei staat voor de deur. Wij hebben bij Kindermodeblog een aantal hele gave sandalen van Shoesme speciaal voor jullie geselecteerd. Voor zowel jongens als voor meisjes! Wij zijn heel benieuwd welk paar sandalen jij gaat shoppen, of al geshopt hebt…. Leuk als je het ons laat weten! HAVE FUN TODAY!

#1. Luipaard sandaal

 

#2. Cognac sandaal

#3. Sandaal Lichtgoud

 

#4 Sandaal Fuchsia

#5 Zilveren sandaal

#6 Roze suède sandaal

#7 Sandaal Luipaard

#8 Gouden sandaal met warme accenten

#9 Jeansblauwe sandaal

#10 Marineblauwe sandaal

Laat ons hieronder weten welke sandalen jij het leukste vindt! We vinden het natuurlijk ook erg leuk als je reageert op Insta, FB of via de mail!

Tags: , , , ,

Plaats een reactie