DE PERFECTE ZOMER SANDALEN VAN AIMEE


Door Sophary:

Ik ben al maanden op zoek geweest naar de perfecte zomer sandalen voor Aimee. Ik vond het namelijk best lastig om mooie sandalen te vinden. Ik vind goede schoenen heel erg belangrijk. De schoenen en sandalen van de kids zijn allemaal van leer. Naast dat leer comfortabel zit, gaan ze ook veel langer mee.

Ik heb me suf gezocht naar goede maar ook stijlvolle sandalen. Sandalen die net anders zijn, maar wel overal bij moeten passen. En laatst kwam ik ze dan toch eindelijk tegen. De geweldige boho sandalen van Mockies. Natuurlijk moest ik ze meteen hebben!

Al heel lang – toch zeker al een week 😉 – liggen deze sandalen in de kast te shinen. Maar afgelopen weekend mochten ze ook echt shinen op een Hippieval (kidsproof hippie festival).

Deze boho sandaaltjes heb ik gecombineerd met een jeansshort en overall print tuniekje van Popupshop. Het sjaaltje maakt deze outfit helemaal festivalproof. Wat vind jij van deze boho sandalen?

Je kunt de sandalen hier shoppen

dav

dav

dav

dav

dav

Klik hier om direct bij Mockies te shoppen

Wat vind jij van deze sandalen van Aimee?

Tags: , , , ,

Plaats een reactie