NIEUW! WICK WINGS KINDERKLEDING

Nederland is een geweldig nieuw kindermode merk rijker! En bij Kindermodeblog willen wij dan ook dolgraag deze primeur met jullie delen! We stellen heel graag aan jullie voor: Wick Wings!

Wick Wings creëert premium reisproducten zoals het Wick Air vliegtuigbedje. Maar dus ook vanaf nu een hele gave kinderkleding collectie geïnspireerd op reizen, exclusief te koop bij Bol.com De collectie met een casual chique uitstraling is speciaal ontworpen voor kinderen t/m 12 jaar en staat volledig in het teken van reizen en vakantie vieren!

Oh wat kijken we altijd uit naar de vakantie. Jullie en jullie kinderen ook? Dit jaar is het zeker heel anders dan anders door de hele corona toestand. Maar hopelijk kunnen we gauw weer ons oude vertrouwde leventje oppakken – uiteraard nemen we dan hopelijk wel een aantal mooie lessen met ons mee – waarbij we ook weer naar onze vakantie kunnen uitkijken en lekker kunnen wegdromen bij onze reisplannen.
Wick Wings leeft zich in wat kinderen willen….
” Vakantie is iets waar ook kinderen zich al weken op kunnen verheugen. Ze hoeven dan een tijdje niet school. (Yes!) Ze gaan niets liever dan op reis met een koffer vol plezierproviand. De vakantie is begonnen!
De stoere Wick Wings piloten en stewardessen gaan hen weer een nieuw en veilig avontuur bezorgen. Waar gaan we deze keer naartoe?
Naar het strand met palmen met die mooie doorzichtige blauwe zee op de achtergrond, de bergen met sprankelend witte sneeuw? Of gaan we toch dagen reizen door de spannende dichtbegroeide jungle waar we misschien wel de koning der dieren tegenkomen.
Wat wil jij later worden? Een piloot of misschien wel stewardess?

Wick Wings, we create and make dreams come true so Kids Can Fly!

De collectie bestaat uit een witte blouse, een chino broek, een mega gave blazer, dé fashion musthave van deze collectie! Zijn jullie kids al klaar om dit avontuur aan te gaan?

Daarnaast zitten er ook twee onesies in de collectie: een “loungepak”, verkrijgbaar in het groen of blauw, die super handig is voor op reis of lekker mee te chillen op de bank. Die komt dus nu heel goed van pas tijdens alle thuis chill uren. Dit is trouwens niet zomaar een onesie, er zit zelfs een slaapmasker aan met een toffe metallic zonnebril print. En in de capuchon zit een opblaasbaar kussentje, die kan er ook eventueel uit. Dus als je in de auto zit of vliegtuig oid, dan heb je dus altijd een kussen bij de hand om te slapen of te chillen. Het kussentje zit “strak” om de nek en geeft veel ondersteuning en lig je niet te knikkebollen;-) Geniet van de prachtige collectie foto’s (geschoten door Kindermodeblog’s fotograaf Alina Krasieva) en shop snel je favoriete Wick Wings item!

Klik hier om meer van Wick Wings te zien en te shoppen


Wil je Wick Wings volgen op Instagram? Klik dan even hier om naar hun Insta account te gaan!

 

Foto’s door Alina Krasieva.

Tags: , , ,

Plaats een reactie