KINDERKLEDING REVIEW: DIESEL ZOMER JAS


Door: Natascha

Jim is een echte jongens jongen. Hij houdt van auto’s, treinen, vliegtuigen maar ook van de kleur blauw. Zijn eerste reactie toen hij zijn nieuwe jas van Gooischekleertjes zag was “oooooh!!!!” zo leuk! Dit stoere knalblauwe jack van Diesel staat echt super leuk bij Jim met z’n blauwe oogjes. Super zacht zomerjasje met een goede pasvorm. Het jasje is dun gevoerd met veertjes en je kunt ‘m heel makkelijk klein opvouwen en in bijbehorend tasje doen zodat het makkelijk mee te nemen is. Hoe handig is dat?! Ik had nog nooit eerder iets van het merk Diesel gehad maar ik ben er echt heel enthousiast over.

Met zijn stoere skinny, sneakers en Quiksilver skate pet maken we er een kleine skaterboy van. Love it! Zijn volgende jas wordt er zeker weer een van Diesel!

Klik hier om meer van Diesel te zien

IMG_0202

IMG_0223

IMG_0174

IMG_0209Klik hier om te shoppen bij Gooischekleertjes.nl

Wat vind jij van deze jas?

Tags: , , ,

Plaats een reactie