Z8 ZOMERCOLLECTIE EN 8 X MUSTHAVE

ZOMERCOLLECTIE  Z8

De zomercollectie van Z8 is al eventjes uitgeleverd maar wij willen dit graag nog even aan jullie laten zien op Kindermodeblog, want Z8 heeft een paar hele gave musthaves in de collectie die we niet mogen missen! De kindermode van Z8 staat vooral bekend om de goede kwaliteit en het kleurgebruik: namelijk dat de kleuren roze en donkerblauw in elke collectie terugkomen! Ook in de nieuwe zomercollectie van Z8 zien we deze twee kleuren, maar dit jaar wel gecombineerd met ook andere hele gave kleuren, waaronder roestbruin als opvallende trend kleur in de nieuwe collectie van Z8.  De stijl van Z8 is een beetje sportief en relaxed tegelijk. Bij de jongens collectie zien we een stoere en sportieve collectie met een fris kleurbeeld: geel, bruin en groen. En de jongens hebben eens hele andere combinaties dan normaal, heel gaaf! Bij de meisjes zijn het vooral de jurkjes die ons mode hartje sneller doen kloppen. Hoe gaaf zijn dat roze jurkje en blauwe jurkje met panters erop! Whaaa supercool!

Wij bij Kindermodeblog zijn heel benieuwd of jullie al wat geshopt hebben van de nieuwe collectie van Z8 of welke items van hieronder jullie gaan shoppen! Laat het weten via Insta, FB of via de mail!

Klik hier om Z8 te shoppen bij Kixx-Online

 #1 Jurkje Katinka in donkerblauw

#2 Sweatpants  Wesley  in geel

#3 Newborn shirtje Stockholm gestreept

#4 Jongens short Michaels in groen

#5 Jongens sweater Duncan bruin

#6 Boxpakje Helsinki in roze 

#7 Jurk Loiz ook in roze 

 

#8 Jurkje Annemijn in mintgroen

Welk item vind jij het leukst?

 

Tags: , , , ,

Plaats een reactie