NIEUWE Z8 BABYKLEDING ZOMERCOLLECTIE 2014


In de tijd dat Doutzen een baby was ben ik eigenlijk nooit met de babykleding van Z8 in aanraking gekomen. Zowel thuis niet als op mijn werk. Inmiddels houd ik de collecties van Z8 al een paar seizoenen goed in de gaten en was het met mijn eigen newborn Oliver op privé terrein nieuwe ronde nieuwe kansen. Vanuit mama’s oogpunt kan ik nu dus zeggen, de babykleding van Z8  is echt heerlijk spul. En nog heel eventjes geduld lieve mensen. Want de nieuwe zomercollectie van Z8 wordt bijna uitgeleverd. En volgens mij zitten velen van jullie daar met smart op te wachten. Maar waar kijken we naar uit? En wat heeft Z8 babykleding voor ons in petto deze zomer?

Hello Sailor!
Een heel fris en nieuw thema voor de newborn collectie summer 2014 ! Het antraciet grijs is vervangen voor navy blauw in combinatie met fris wit en pastelkleuren roze en blauw met een accentje grijs mêlee en koper. All over geprinte ankertjes zijn terug te vinden op broekjes, mutsjes en jumpsuits en worden gecombineerd met uni en gestreepte items. Natuurlijk zijn er weer longsleeves met fancy prints zoals een stropdas of geborduurde tekst. Voor de meisjes zijn er onder andere een prachtige zacht roze jumpsuit met strikken, jurkjes in zacht roze en navy blauw en gestreepte rompertjes en longsleeves met een strikje als detail. Veel items kunnen met elkaar gecombineerd worden en unisex gedragen worden. Maak de outfit compleet met een heerlijk zacht gebreid vestje in navy blauw of zacht roze en bijpassende sokjes! Alle items zijn verkrijgbaar in de maat 50 t/m 68.

Klik hier om Z8 te shoppen

z8 babykleding

z8 babykleding
Shop Z8 hier

 

 

Wat vind jij van de nieuwe collectie?

Tags: , , , ,

Plaats een reactie