Z8 KINDERKLEDING: ZOMERCOLLECTIE ’13


Door: Esther

Op de Kleine Fabriek hebben wij zoveel nieuwe en bestaande merken gespot, dat het me een paar dagen na deze geweldige kindermodebeurs nog steeds een beetje duizelde. Een merk wat ik maar niet uit mijn hoofd kreeg, was het merk Z8 (je spreekt uit ‘zacht’). Waarschijnlijk bij de meesten van jullie wel bekend. Ook bij mij uiteraard. Maar ik beken, dit merk stond niet in mijn top 10 om te bezoeken toen wij met Kindermodeblog op de Kleine Fabriek waren. Misschien is het wel omdat mijn persoonlijke voorkeur meer uit gaat naar de urban-style merken. Of is het juist omdat het zo’n populair en gevestigd merk is, vreemd eigenlijk. Maar dit merk heeft mij positief verrast! Toen ik een rondje liep -op zoek naar toffe labels- moest ik toch echt even stil blijven staan bij de Z8 kinderkleding. Wauw wat een gaaf gestylde stand en wat ziet de kleding er geweldig uit! Neon in allerlei verschillende kleuren komen je tegemoet en ook om de shirts met verrassende accenten -zoals een gouden medaille of bretels- kon je niet heen.

Doordat ze het thema ‘boxing’ gebruiken, is de collectie direct stoerder. En vind dat helemaal te gek! En wist je dat Z8 naast de ‘Boys’ en ‘Girls’ collectie ook nog een prachtige ‘Newborn’ collectie heeft? Uiteraard met dezelfde kwaliteit en soepelheid die je van Z8 gewend bent.

Hieronder een impressie van de nieuwe zomercollectie van Z8!

Z8 kinderkleding

Z8 kinderkleding

Z8 kinderkleding

Z8 kinderkleding

Z8 kinderkleding

Z8 kinderkleding

Z8 kinderkleding

Klik hier om naar Z8 te gaan

Wat vind jij van de nieuwe zomercollectie van Z8?

Laat het ons weten! We zijn benieuwd!

Tags: , , ,

Plaats een reactie