3X KINDERSCHOENEN EN DAMESCHOENEN TRENDS!

3X KINDERSCHOENEN EN DAMESCHOENEN TRENDS!

Lieve allemaal! Vandaag ga ik voor jullie aan de slag met een heel leuk blog artikel boordevol mode en schoenen inspiratie. Zoals jullie weten ben ik dol op schoenen! Ik zeg altijd, schoenen maken de outfit! Zowel bij schoenen voor dames als bij kinderschoenen. Het lijkt me daarom leuk om jullie vandaag te inspireren met beiden. En jullie een beetje bij te praten over de laatste schoenen trends, maar ik wil jullie ook graag laten zien hoe je deze schoenentrends kunt combineren met echte musthave trend pieces. Zit je er klaar voor? Pak lekker een kop koffie of een kop thee, en lees en kijk maar even mee.

We beginnen met de kinderschoenen trends voor de kinderen. Als er een kinderschoenen trend is die ook dit lente en zomer seizoen weer volop aanwezig zal zijn, dan is het de witte sneaker. Wat is de witte sneaker toch weer een hit dit jaar!! De witte sneaker is eigenlijk al een paar seizoenen achter elkaar de mode musthave van elke vrouw en elk kind. Wat maakt deze schoenen trend toch zo succesvol? Ik denk dat dit komt door meerdere factoren. Ten eerste is de schoen echt overal bij te combineren. Want wit combineert werkelijk bij alles! Maar ook is de witte sneaker bij verschillende fashionstylen toe te passen. Zowel bij klassieke types, als bij hele hippe en sportieve. Je combineert de witte sneaker onder een fel gekleurde broek, onder een nette chino broek, maar ook onder een sportieve broek, een jeans, een rok, een jurk nou en ga zo maar door! Je kunt met de witte sneaker eindeloos combineren!
Daarnaast is de witte sneaker natuurlijk het toppunt van comfort. Een sneaker zit lekker en geeft je een heel vrij en sportief gevoel. Hoewel ik dol ben op hakken, grijp ik zelf ook vaak naar mijn witte sneakers. Ja want eerlijk is eerlijk, ze zitten gewoon ontzettend lekker. En ze staan heel erg leuk. Maar wat ik nog meer zo onwijs fijn vind aan witte sneakers, zowel voor mezelf als voor het combineren en afstylen van de leukste kinderkleding outfits, de witte sneaker geeft een heel fris gevoel! En dat is een fijn gevoel, dus daarom zijn we massaal gevallen voor de witte sneaker. Toonaangevende schoenen merken spelen hier ook al een aantal seizoenen op in en bieden ook dit modeseizoen weer geweldige exemplaren aan.

Als je nieuwe kinderschoenen gaat kopen is het natuurlijk belangrijk dat je de juiste maat aanschaft. Je kunt online meetvoeten uitprinten! Heel handig. Kies voor een schoen met genoeg ruimte voorin. De tenen van je zoon of dochter moeten goed kunnen bewegen en kunnen wiebelen. Bij veel kinderschoenen kun je het zooltje eruit halen. Zet de voet van je kindje erop ( niet terwijl het zit) en kijk of er nog een vingertop van jouw duim aan ruimte over is op het zooltje. Dan heb je de juiste maat te pakken!

Hieronder heb ik via Bent al een paar hele toffe witte sneakers voor jullie geselecteerd….Welke zou jij kiezen?

Heb je een leuk paartje gevonden? Nu vraag je je misschien af, hoe houd je ze wit? Want witte sneakers wil je natuurlijk heel graag ook wit houden. Wij hebben een tip voor je! Met een beetje tandpasta en afwasmiddel poets je de vlekjes er zo vanaf. Zo blijven de sneakers stralend wit!

Ook dames kunnen hun schoenenhart weer lekker op hol laten slaan dit seizoen. Graag wil ik er twee trends en musthave schoenen voor jullie uitlichten. Wat deze lente echt niet in je schoenenkast mag ontbreken zijn enkellaarsjes. Deze zijn er natuurlijk in vele soorten en maten, maar welke wat mij betreft dan echt helemaal hip en trendy zijn, dat zijn camel kleurige enkellaarsjes en wester boots. Daarmee ga jij zeker weten heel gaaf je verwassen jeans afstylen, maar ook die gave gebloemde maxi rok of maxi jurk. Ik zie het al helemaal voor me. Lees: ik zie mezelf al helemaal voor me hahaha! Ik laat je hieronder twee modellen zien ter inspiratie, welke vinden jullie het leukst?

Get inspired en maak er een mooie dag van. Laat je nog even weten welke schoen jullie het leukste vinden?

 

Tags: ,

Plaats een reactie