KINDERSCHOENEN TRENDS ZOMER 2018


KINDERSCHOENEN (SNEAKER) TRENDS ZOMER 2018

Een nieuw jaar, een nieuw seizoen, nieuwe kinderkleding collecties én natuurlijk kinderschoenen! Net als in de kinderkleding zien we op het gebied van kinderschoenen ook ieder seizoen weer verschillende trends terug. Vaak gaan deze wel enig sinds hand in hand met de kleding trends, maar we lichten ze graag even voor je uit. Dus bijdeze: De kinderschoenen (sneaker) trends voor spring/summer 2018. De sportieve trend zien we nu ook écht door vertaald worden in kinderschoenen. Door het gebruik van verschillende (sport) materialen en kleurgebruik. Super stoer en fashionable tegelijkertijd. Qua kleurbeeld kunnen we deze zomer niet om de pastel tinten heen. Van licht roze tot baby blauw, geel en poedertinten. Inslaan die handel 😉 Velvet zagen we afgelopen winterseizoen al veel in de kinderkleding terug komen, maar gaan we deze zomer (en ook volgend haar winter) ook steeds meer terug zien in de kinderschoenen. Super leuk toch?

Heel benieuwd welke kinderschoenen trend jou het meeste aanspreekt. Leuk als je het laat weten in een comment onder deze blog of op Facebook!

PASTEL

  1. Puma
  2. Adidas
  3. Reebok

SPORT

  1. VEJA
  2. Akid
  3. Mango

VELVET

  1. Converse
  2. Mango

Welke sneaker trend voor zomer 2018 is jouw favoriet? 

Tags: , , , , ,

2 Reacties

Plaats een reactie