KINDERMODE TIP: A MONDAY IN COPENHAGEN

Lieve allemaal! Hoe is het bij jullie? Lukt het jullie om ondanks alle corona toestanden het hoofd een beetje koel te houden en ondertussen ook een beetje van het zonnetje te genieten? En om de kinderen thuis les te geven?! En je werk te doen? Hoe gaat dat allemaal bij jullie??

Hier gaat het ondanks alle omstandigheden redelijk goed! Wij zijn nu al 11 dagen thuis en inmiddels hebben we een soort ritme gevonden en zijn we een beetje gewend aan de situatie. En dat is maar goed ook, aangezien het nog zo lang gaat duren!! En wat word je ineens zo extra dankbaar voor kleine dingen he?! Ik ben bv zo mega intens blij met ons tuintje waar het zonnetje zich in de ochtend al een paar uurtjes laat zien. Het is pas maart, dus hopelijk kunnen we elke dag net ietsje langer van de zonneschijn in onze tuin genieten. Het blijft deze week onwijs mooi weer, en eerlijk is eerlijk, dat verzacht een heel klein beetje de verschrikkelijke situatie waar we op dit moment met de hele wereld in zitten. Naast alle zorgen over de gezondheid van heel veel mensen, ga ik met mijn bedrijf ook spannende tijden tegemoet. Zowel voor de Pantershop als Kindermodeblog. Maar ik ga er alles aan doen, wat binnen mijn mogelijkheden ligt, om de blog up and running te houden. Ik hoop dat jullie mij hierin willen steunen!!!

Hoe bevalt bij jullie tot nu toe het binnenzitten? En, indien van toepassing, het thuis lesgeven? Ik ben niet bepaald een geboren juf. Haha! Gelukkig heeft Sjoerd betere skills wat dat betreft, dus onze kinderen proberen wij zo goed als kan, een beetje bij de les te houden 😉 Ik vind het wel heel leuk om nu meer inzicht te krijgen in waar ze allemaal mee bezig zijn op school. Is dat herkenbaar?

Het binnenzitten dus. Wij zitten dus al 11 dagen in een soort van quarantaine zitten met het gezin – want wij gaan alleen voor het noodzakelijke naar buiten – en tot nu toe gaat het ons goed af. We hebben ons nog geen seconden verveeld. Daar ben ik trouwens sowieso ook niet echt bang voor. Er is altijd wel wat te doen, of je doet even niks. Daar krijg je ook niks van 😉 Maar, misschien piep ik over een paar maanden wel anders, want ik denk dat we er 6 april nog niet zijn hoor…. Wat denken jullie? En gelukkig heb ik nog het kantoor van Kindermodeblog, 5 minuutjes lopen vanaf mijn huis. Hier kan ik dus altijd – zolang er nog geen totale lockdown is, en het nog kan en mag – naar toe om even in alle rust te werken. Ik ga dus gewoon lekker door met bloggen op Kindermodeblog, want ik word er onwijs vrolijk en blij van!

Ik kom nu eindelijk bij het onderwerp van vandaag. ( Maar jullie begrijpen hopelijk wel dat ik net het eea even van me moest afschrijven )
Wat ik jullie steeds al wilde zeggen is dat ik A Monday in Copenhagen zo’n onwijs leuk en tof nieuw kindermode merk vindt!!! Ik kwam het laatst weer tegen bij Kixx online en dacht, ja moet dat echt even met mijn volgers delen. Vorig seizoen deelde ik het ook al wel eens, maar nu wil ik dat nog eens een keer in de lucht knallen. Want de nieuwe zomercollectie van A Monday in Copenhagen ziet er echt superleuk uit! Vooral voor meisjes!! En ook de prijs is erg schappelijk, dat maakt dit merk extra aantrekkelijk vind ik. Hier een greep van een aantal mega toffe items, laat me weten of jullie net zo enthousiast zijn als ik!!

Via kun je de collectie van A Monday Copenhagen direct shoppen

Klik hier om A Monday in Copenhagen te shoppen

Tags: , , , , ,

Plaats een reactie