REIN IN BANG BANG COPENHAGEN + SALE TIP

Hi iedereen! Hebben jullie een lekker weekend gehad? Ik wil nog even de outfit van Rein met jullie delen! Ik word superblij van Rein z’n outfit en natuurlijk ook van zijn vrolijke koppie!! Hij draagt een T-shirt van het Deense kinderkleding merk Bang Bang Copenhagen en ieder seizoen val ik weer voor dit kinderkleding merk. Ook voor Oliver en Doutzen heb ik verschillende items van Bang Bang in de kast hangen en ook na veelvuldig wassen én dragen blijft de kwaliteit top!

Nog even over dit streep shirtje van Rein. Ik vind ‘m echt te gek!! Dit shirt is de perfecte combi tussen simpelheid en fun. En Bang Bang zou Bang Bang Copenhagen niet zijn als ze hier niet nog even een extra detail aan toe zouden voegen. De rode biezen en het strikje maken van het – op het eerste gezicht – basic shirt een echte musthave. Gecombineerd met een printed short, een paar groene kousjes én zijn stoere stappers is Rein klaar om op pad te gaan. Wat vind jij van zijn outfit?

Pssst, dit weekend is de SALE in de webshop van Bang Bang Copenhagen begonnen dus shop snel de leukste items met een lekkere korting!

Klik hier om in de SALE te shoppen bij Bang Bang Copenhagen

Klik hier om direct naar de webshop van Bang Bang Copenhagen te gaan

Heb jij ook items van Bang Bang Copenhagen in de kast hangen? En wat vind jij van deze outfit van Rein?

Foto’s door Maru Alvarez

Tags: , ,

Plaats een reactie