PUBLICATIE: KINDERMODE

Lookbook platform

Kindermodeblog.nl heeft in samenwerking met ShopWithYourFriends een platform gelanceerd binnen Kindermodeblog. Oprichtster Frederieke Wieberdink: “De pagina ‘Maak je eigen lookbook’ geeft alle volgers en fans van Kindermodeblog de mogelijkheid om zelf kinderkledingcombinaties te maken op de site/of via social media te delen. Alle inspiraties kunnen direct via Kindermodeblog geshopt worden. Daarnaast kunnen moeders met lekaar kledingsets combineren en schatten op Kindermodeblog.” Shopwithyourfriends is een social shopping platform voor fashion en biedt meer dan twee miljoen producen uit 300 verschillende online shops. Shopwithyourriends is onder andere actief in Nederland, US, Frankrijk, Duitsland, Zweden, Italië en Brazilië.
Meer informatie:
Www.kindermodeblog.nl
Www.shopwithyourfriends.com

Plaats een reactie