BANGBANG COPENHAGEN


Door Jerr:

Scandinavie is hot, heel hot. In de mode lopen de Scandinaviers altijd nét iets voor. De dames en heren zien er tot in de puntjes gestyled uit en ook de huizen zijn waanzinig gestyled. Toen mijn broertje een jaar geleden thuiskwam met een Finse, vond ik haar al direct leuk.  Grappig he. Ik heb dat ook met de Scandinavische kindermode zelfs de merken met mega veel kleur – waar ik normaal dus niet van houd-, denk aan Molo en Katvig, vind ik géweldig!

BANGBANG Copenhagen is ook zo’n merk dat gelijk blijft hangen. Mooie stoffen en kleuren met grappige artistieke designs. BANGBANG Copenhagen is geïnspireerd door de Japanse origami, wat je terug ziet in de details en vormen. De kleding is voor kinderen van 1-6 jaar en net als wij, vinden zij ook niet dat blauw perse een kleur voor de jongens is en roze alleen een kleur voor meisjes. Nee, designers Louise Lundholm en Mia Risager vinden dat je bij het ontwerpen van kinderkleding best af en toe de grens eens mag verleggen. En dat zie je terug in de kleding! Wat vinden jullie ervan?

Bangbang collectie ss13

Bangbang collectie ss13

Bangbang collectie ss13

 

www.bangbangcph.dk

 

Tags: , , ,

0 Reacties

Plaats een reactie