DIT IS DE NIEUWE SUMMER DRESS VAN PHILEINE

DIT IS DE NIEUWE SUMMER DRESS VAN PHILEINE

Door: Renske

Wat een bizarre situatie he waar we in terecht gekomen zijn.
Het voelt nog steeds onwerkelijk terwijl we dus het ergste nog niet eens gehad hebben.
De eerste week met alle kids thuis hebben we inmiddels achter de rug en dat was echt even heel erg wennen!
Met 3 schoolgaande kids, een baby van 8 maanden, mijn eigen werk ernaast en een man die arts is en dus niet thuis werkt vond ik het echt wel heftig.
Maar we moesten ook allemaal een beetje onze draai vinden en wellicht wat verwachtingen bijstellen dus ik heb goede hoop voor komende week 🙂

Door alles wat gaande is lijkt het aan de ene kant nutteloos om een blog te schrijven over een kinderjurkje maar aan de andere kant is het juist weer heel waardevol. Want in deze heftige tijd waarin winkels hard geraakt worden door alle maatregelen is het juist belangrijk dat we deze winkels en merken extra steunen!
Ik ben een Maed for Mini fan van het eerste uur, de ene collectie doet me net iets meer dan de andere maar er zit eigenlijk altijd wel iets voor ons tussen en ik ben elk seizoen weer reuze benieuwd waarmee ze gaan komen. Met het jurkje dat Phileine hier draagt was het niet meteen liefde op het eerste gezicht maar dit is typisch zo’n gevalletje van ‘moet je aan zien’. Want toen we bij Pluk & Paloma waren, een van onze favo shopjes in Den Haag, heb ik hem haar even laten passen en toen was ik dus wel meteen verliefd. Deze linnen-achtige stof is namelijk echt geweldig, de kleur is prachtig en het model vind ik dus ook helemaal te gek. En ik ben dus inmiddels fan van de hele ‘Pony Club lijn’ van deze collectie. Phileine draagt ‘m net iets oversized maar dat vind ik juist tof, ze draagt ”m hier met de Pony Club sokken uit dezelfde collectie en Beau z’n leopard Vans. Superhandig als je broer bijna dezelfde maat schoenen heeft 🙂
De haarband van House of Jamie is weer haar eigen inbreng maar maakt wat mij betreft deze outfit helemaal af.

Dus guys, koop deze dagen allemaal iets extra’s bij je favoriete winkel of webshop om ze hopelijk een beetje te helpen in deze barre tijden.
Dit jurkje shop je in ieder geval hier!

 

 

Tags: , ,

Plaats een reactie