TOFFE DAMESJASSEN BIJ ESPRIT

Vandaag maken we op Kindermodeblog een klein uitstapje. Zoals we dat gewoon af en toe even doen hier. Een klein uitstapje van de kindermode naar de damesmode. Vandaag delen we met jou namelijk een blog waarbij jij eens het middelpunt bent van de inspiratie. En niet je zoon of dochter, of kleinzoon of kleindochter. Of je baby in spe! Moet af en toe kunnen toch?! Ook jou inspireren we graag met leuke fashion en modetrends!
We gaan het daarom vandaag hebben over mooie, leuke en trendy damesjassen. En daarvoor nemen we je mee naar de webshop van Esprit!

Zoals je wellicht weet heeft Esprit mode voor heren, dames en kids, en heeft Esprit echt een hele leuke collectie. Een fashion collectie waarin je uren kunt rondsnuffelen en waarin je zelfs kunt verdwalen. Maar waarin je ook heel gericht en snel kunt zoeken en vinden wat je nodig hebt. En dat alles lekker thuis vanuit je fijne stoel. Of met een kopje koffie of thee op de bank, vanaf je tablet of mobiel. De keuze bij Esprit is reuze en voor elke categorie kun je er je modehart sneller laten kloppen. Hoewel je het dus zo gek niet kunt bedenken, ze hebben werkelijk alles, wil ik jullie vandaag even bijpraten over een belangrijk en vrij onmisbaar kledingstuk van je garderobe: de jas! Vandaag wil ik jullie vijf hele toffe jassen laten zien. En ik heb niet alleen gekeken naar de jassen die ik mooi vond, ik heb een selectie gemaakt van damesjassen die ook nog eens heel goed mixen en matchen met kindermode. En dus met de outfits van je zoon of dochter. Waarom matchen deze dames jassen zo goed? Ik heb gekozen voor kleurrijke jassen, die een sportieve, jonge en hippe uitstraling hebben. Een jas met kleur mixed en matched heel goed met een kinderoutfit. Je kunt er dan bijvoorbeeld ook voor kiezen om je kind in diezelfde kleur of kleurtonen te stylen. Twinnen en jezelf kleden in dezelfde style of kleuren is nog steeds een belangrijke mode trend. Meer dan ooit willen we laten zien en uitdrukken dat we bij elkaar horen en dat we met elkaar verbonden zijn. Samen in dezelfde style de deur uit, is dus echt onwijs leuk! Zo kan iedereen zien dat jullie bij elkaar horen en dat jullie een prachtig setje zijn. Dus hierbij, de inspiratie voor een leuke jas die heel goed past bij jou en je kind! En ik laat je ook nog 1 hele leuke Esprit kinderjas zien, loveee it!

Plaats een reactie