SHOP DE ZOMERGARDEROBE COMPLEET BIJ ESPRIT


Nu de maand juni ook alweer over de helft is, komt de zomervakantie wel héél dichtbij. Heb jij ook zo’n zin om de koffers te pakken en het vliegtuig te pakken naar een zonnige bestemming? Voordat je op vakantie gaat moet er altijd nog een hoop gebeuren (lees: koffer inpakken) en kom je erachter dat je kind nog wel wat t-shirts, shorts of jurkjes kan gebruiken. Dit is bij mij zó herkenbaar. Als je de garderobe van je kind nog niet compleet hebt, surf dan even naar de website van Esprit, want deze zomercollectie mag zeker mee in de koffer.

Voor als je ‘t hebt gemist: deze zomer neemt Esprit ons mee op een road trip door het zonnige Californië. We zijn ondertussen alweer aangekomen bij de zesde halte en kunnen neerploffen in het strand van Santa Catalina Island. Alleen al bij het horen van de naam van dit eiland beginnen bij mij de vakantiekriebels op te dagen! In de nieuwste zomercollectie van Esprit vliegen de ananassen, tropische bloemen en palmbomen ons om de oren. Oh en laten we vooral de flamingo’s niet vergeten. Tropischer dan dit kun je ‘t haast niet krijgen. De collectie bestaat uit sportieve items (hallo surfplanken!) tot stoere tuinbroeken en zwierige jurkjes en rokken. Voor een vrolijke zomergarderobe moet je hier dus zeker even een kijkje gaan nemen. Want wist je bijvoorbeeld al dat je hier ook vrolijke en zomerse badkleding voor je kind kunt vinden? Bikini’s, zwempakken en zwembroeken voor jongens en meisjes van klein tot groot. Op deze manier loopt je mini er ook op het strand of bij het zwemband helemaal fashionable bij. Leuk toch?

Ik heb alvast wat favorieten geshopt die zó in mijn koffer mogen belanden. Welk item is jouw favoriet? Oh, the ocean is calling, I have to go!

Klik hier om direct naar Esprit te gaan

Tags: ,

Plaats een reactie