DE NIEUWE WINTERCOLLECTIE VAN ESPRIT


Met het nieuwe schooljaar dat alweer bijna voor de deur staat is er natuurlijk niets leuker dan het shoppen van een te gekke nieuwe Back to School outfit voor je zoon en/of dochter! Want bij een nieuw schooljaar hoort ook een nieuwe garderobe, het is bijna een soort traditie. Met alle nieuwe collecties die je om te oren vliegen is het soms lastig bij te benen, er is zoveel leuks dat je door de bomen het bos niet meer ziet en kiezen bijna onmogelijk is.

Maar Kindermodeblog zou Kindermodeblog niet zijn als we je niet graag een handje helpen. Tijdens mijn wekelijkse (Ahumm, dagelijkse) rondje over het kindermodeweb belande ik ook in de webshop van Esprit en ik kan je vertellen dat hier heel veel leuks te vinden is. Hippe sweaters met paches – Yes, deze kindermode trend blijven we ook komend winterseizoen veel zien voor zowel jongens als meisjes – toffe prints, grove knits en items in hippe trend kleuren. Ook de metallic kindermode trend is present. Deze trend is superleuk voor hippe meiden als je het mij vraagt. Glanzende en glitterende stoffen en printjes, soms heel opvallend soms juist heel subtiel. Je kunt het zo ”gek” maken als je zelf wil. Het fijne is dat alle items gemakkelijk te combineren zijn  en je in deze webshop terecht kunt voor kinderkleding van jong tot oud, maar vergeet ook zeker niet even voor jezelf te kijken. Als je dan toch bezig bent 😉

Ik heb alvast een aantal van mijn favoriete meiden winter musthaves voor je bij elkaar geshopt en ik word er helemaal vrolijk van! Ik zou bijna zeggen, laat die winter maar snel komen. Bijna dan he! Laat je weten welk item jouw favoriet is? Ik ben benieuwd.

Je kunt hier direct shoppen bij Esprit

Schermafbeelding 2016-08-17 om 10.03.37 Schermafbeelding 2016-08-17 om 10.02.53

Schermafbeelding 2016-08-17 om 10.04.21 Schermafbeelding 2016-08-17 om 10.04.42 Schermafbeelding 2016-08-17 om 10.04.57

Klik hier om direct naar Esprit te gaan

Tags: , , ,

Plaats een reactie