DIT ZIJN DE TOFFE NIEUWE SWEATERS VAN PHILEINE EN BEAU

PHILEINE & BEAU IN TOFFE NIEUWE SWEATERS

Door: Renske

Ik kwam er vorige week achter dat mijn eerste blog voor Kindermodeblog in januari 2015 online is gegaan en dat ik dus al 5 jaar gastblogger ben voor Kindermodeblog!
Ik mag dus al 5 jaar kindermode inspiratie met jullie delen. En na al die jaren ben ik het nog steeds niet zat. Oké ik moet wel eens een weekje overslaan maar dat komt dan eerder door tijdgebrek en door mijn vergeetachtige brein van tegenwoordig dan door tegenzin.
In een van mijn eerste gastblogs schrijf ik over een broekje van Bobo Choses uit een zomercollectie en ik weet nog dat ik toen heel die collectie echt te gek vond. Zo’n collectie waarvan je denkt ‘daar zou ik alles wel van willen hebben’. En hoe fan ik toen was van Bobo, erna heeft geen één van de collecties me nog zo kunnen pakken als die. Ik kijk er nog steeds heel nieuwsgierig naar uit maar vond steeds die wow-factor niet. En er hangt toch best een prijskaartje aan dus zonder dat wow-gevoel koop ik het niet.

Maar dit jaar kwam daar verandering is want ik vind (een groot deel) van deze SS20 collectie echt te gek. Misschien komt het door het kleurgebruik dat helemaal mijn ding is of door de panter(print) die is toegevoegd (YESSSSSSSS!) maar ik had echt heel wat items op m’n wishlist staan.
Nou hebben wij ook helaas geen geldkraan in huis dus er moest gekozen worden. Dus toen heb ik de kids even meegenomen naar één van m’n favo shops in Den Haag, Pluk & Paloma, en zijn we gaan kijken en passen. Wie de collectie kent begrijpt dat de swimshort met panters al meteen bij de kassa werd gelegd  en toen ik deze sweaters bij Phileine & Beau had aangetrokken was de keus snel gemaakt. Deze zijn toch gewoon TE leuk?! En helemaal mijn en hun kleuren!
Naast de toffe kleurtjes en prints vind ik de stof ook prachtig en vallen ze top. Ik moet wel zeggen dat Bobo wederom niet groot valt want ik heb voor allebei een 6-7 jaar genomen terwijl ze normaal 110 dragen dus tipje 🙂
Ik vind sweaters in dit soort kleurtjes dus het leukst in het voorjaar / zomer dus ik heb ze hier alvast gecombineerd met korte jeansshorts van vorig jaar en sneakers (Zara en Vans).

Wat vind jij ervan? Dit lijken toch net twee snoepjes zo? 🙂

Die van Phileine vind je hier en die van Beau hier

 

 

Tags:

Plaats een reactie