TOFFE WINTER COLLECTIE BEAU LOVES


Hoewel de echte winter officieel nog niet begonnen is, die begint namelijk op 21 december, is ‘ie gevoelsmatig toch écht van start. Hebben jullie ook zo genoten van de sneeuw dit weekend? Oke, niet zozeer de kou, maar vooral die vrolijke gezichten van de kids in de sneeuw?  Alle warme spullen kunnen ieder geval de kast uit om zo fashionable te genieten van de gezelligheid van de wintermaanden.

Vanavond tip ik jullie graag de wintercollectie van Beau LOves. Een kinderkleding merk uit Engeland welke ik zelfs soms even vergeet. Waarom geen idee, want de collectie ziet er super uit!  Beau LOves is speels, hip en met een quirky twist. Artistieke printjes, opvallende kleuren en prachtige details. De items zijn goed met elkaar te combineren en zijn comfortabel om te dragen. Deze speelse en opvallende collectie is dan ook zeker het benoemen waard. Het grootste deel van de kinderkleding van Beau LOves is unisex wat deze collectie nog gaver maakt. Laat je inspireren! Is deze collectie ook iets voor jouw zoon of dochter?

Ben jij ook zo nieuwsgierig geworden naar de wintercollectie van Beau Loves?

Klik hier om Beau LOves te shoppen

 

Klik hier om direct naar de webshop van Beau LOves te gaan

Ken jij dit kinderkleding merk al? En is dit ook iets voor jouw zoon of dochter?

Tags: ,

Plaats een reactie