DE NIEUWE JURK VAN PHILEINE


Door Renske:

Phileine bevindt zich enorm in de in de ontwikkelfase momenteel. Speen is weg, midden in zindelijksheidstraject, middagslaapje aan het proberen eruit te halen, 4 halve dagen naar de peuterschool, valt allemaal niet mee om peuter te zijn. Dat merk je dan ook wel in haar gedrag, want men die kan wel pittig zijn. Maar haar pit uit zich ook vaak in enthousiasme en dat is weer de leuke kant ervan.

Laatst is ze in haar eentje met opa en oma mee geweest naar Sealife, alles was prachtig maar de pinguins waren pas echt geweldig. Ze kan er nog steeds dagelijks in geuren en kleuren over vertellen, altijd hetzelfde verhaal maar dat mag de pret niet drukken 😉

Toeval of niet, een paar dagen erna zag ik de nieuwe collectie van Bang Bang Copenhagen met daarin deze sweaterdress met……pinguin! Dit merk matcht sowieso heel goed met Phileine door de eigenwijze prints en stoffen maar deze pinguin jurk moest ik natuurlijk hebben voor haar. Hij is zwart met aan de voorkant een grote pinguin die uit 3 verschillende stoffen/materialen bestaat. Heel aaibaar en toch stoer en pittig door de kleur en model. Net als Phileine dus! Je betaalt er misschien net iets meer voor maar ze zijn zo uniek en origineel en de kwaliteit is echt top! Ik heb ‘m hier gecombineerd met een oudere maillot met panterprint en haar nieuwe Nike’s.

Nog meer fans van Bang Bang Copenhagen?

Je shopt het jurkje hier via deze link

Klik hier om het jurkje te shoppen

Wat vind jij van de nieuwe jurk van Phileine? En wat vind jij van de nieuwe collectie van Bang Bang Copenhagen?

Tags: ,

Plaats een reactie